Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja miałam jechać z Martą, ale właśńie dzwoniła do mnie siostra i potrzebują jechać za Tipperary na jakieś interview więc będę musiała zakupki przesunąćChyba że sami pojadą no ale wtedy i tak zostanę bez autka...
![]()

mięsko kończy się piec w piekarniczku
warzywka dochodzą no i czekam na mojego króla
Szkoda że wcześniej was nie podejżałam bo bym napewno wpadła do Cytruska a myślałam że Ciebie nie ma w domciu :-( ale nic straconego następnym razemno to moze ty przyjdz:-)kto jeszcze chetny?Ok to po południu może wpadne na kawcie chyba że Ty przyjdziesz??

jakiejś deprechy się można nabawić!! dziś mi łeb pękał , spałam z małą 3 godziny po południu. W czerwcu do Polski naładować akumulatory!!! ja tu jajko zniosę!!! a jeszcze landlord nie może się dodzwonić do gościa od gazu, a ogrzewanie nam padło, ziąb!! no i ciepłej wody nie ma
nic mi sie nie chce... kupilam sobie depilator i wlasnie zdolalam wydepilowac jedna noge jutro druga bo po tej jednej to juz nie mam sie zamiaru wiecej torturowac