• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
ha mam was:;)

CO DO GOLAREK....JA MAM BRAUNA Z TYMI WLASNIE KONCOWKAMI CO MOZNA GOLIC I PRZYCINAC I JEST ZADOWOLONA:)
nie mam problemow z podrazniona skora wogole....ja jestem zadowolona a mam ja juz ponad rok:):::)

Kasia irlandia no wlasnie zaczelam pic herbatke z lisci malin hihiihhi mam nadzieje ze pomoze no i cwiczenia w parach tez oczywiscie bez tego sie nie obejdzie hihihi tylko ze teraz to sie naprawde trzeba nacwiczyc :-D:-D:-D

O plastrow jeszcze nie probowalam....ale mam stracha,ale co tam sprobuje;-)A niewiecie czy mozna kupic jakis balsam dobry lagodzacy depilacje/golenie?Ja mialam taki fajny z veet wlasnie ale malutki bo to w zestawie z tym kremem depilujacym i siem mnie skonczyl:sorry:

Kasia irlandia no wlasnie zaczelam pic herbatke z lisci malin hihiihhi mam nadzieje ze pomoze no i cwiczenia w parach tez oczywiscie bez tego sie nie obejdzie hihihi tylko ze teraz to sie naprawde trzeba nacwiczyc :-D:-D:-D
A cwiczenia z pilka, albo przysiady - opierajac sie o sciane kucac w rozkroku i poglebiac ten rozkrok kucajac i delikatnie sie podnoszac.
albo inne cwiczenie to rozsypac drobne przedmioty po podlodze i zbierac chodzac jak zaba...:-):-):-)

A cwiczenia z pilka, albo przysiady - opierajac sie o sciane kucac w rozkroku i poglebiac ten rozkrok kucajac i delikatnie sie podnoszac.
albo inne cwiczenie to rozsypac drobne przedmioty po podlodze i zbierac chodzac jak zaba...:-):-):-)

Nie znałam takich ćwiczonek :baffled:, a to takie logiczne jest przecież!!!! Muszę zapamiętać na następne rozwiązanie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry