• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
O Matko!:szok:Justyna!tak sie katowac w ciazy:szok::szok::szok:
Ja w ciazy odstawilam depilator,pozniej uzylam go jeszcze raz i do tej pory lezy w szufladzie:tak:Zastanawialam sie swego czasu nad golarka,takie tam fajne koncowki maja do "modelowania fryzury":-DAle niewiem czy to warto:hmm:
A tak mi sie wspomnialo,kolezanka kiedys poszla do gina a on do niej "kto pani taka fajna fryzurke zrobil?":-D:-D:-D
Aine wpadaj na kawe:-D
A ja jade na caaaly sierpien:-)
Ja tez mam taka golarke i jestem mega zadowolona.Nic mnie nie boli , nie swedzi hih i jest git!Apoza tym nie lubie sie torturowac :baffled:
Dobrej nocki i lepszego nastroju jutro życzę :sorry:, podobno jutro ma świecić słoneczko!!!

ach daj boze :tak:
Dobranoc kobitki ..

no wlasnie,ile kobiet tyle opinii.Szukalam w necie i tez sa za i przeciw:-(nic ciekawego sie nie dowiedzialam.A w twoim przypadku Justys to nie golila dokladnie czy co?

Oj dziewczynki poczytałam was troszkę i musze przyznać że zarościk jest beeeeeeeeeeee i to w każdym wydaniu:)) Czuprynki są fajne na głowie gdzie indziej są fuj fuj :-D No i laseczki dobranocka;-)

Wpadłam tylko powiedzieć dobranoc:-)

Aaa, wszystkie ptaszki w Irlandii ćwierkają, że nasza moderatorka ma dziś urodziny!;-) Kasiu, wszystkiego najlepszego!!:-)

paaaaaaa.......

reklama
cześć dziewczynki:)
Kasiu STO LAT STO LAT STO LAT !!! Teraz wiem skąd to słonko wreszcie:)
Cytrusku zrobię wszystko by wpaść na tą kawkę, powinnam wrócić gdzieś do 13tej:)
Korzystajmy dziewczynki bo to może znowu tylko jeden dzień takiej ładnej pogody:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry