• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)

olivca widze zes ranny ptaszek dzis hehehhehe chyba przez ten wyjazd:) ciekawe kiedy odespisz:)

kasiu wszystkiego naj naj:):):):)

nooooo
i mamy sloneczko:)ciekawe jak dlugo:)
ja to juz sie zastanawialam czy moze se takiego nie wymalowac na scianie w salonie hehehhehe....moze by cos dalo takie patrzenie na slonce chocby namalowane....
fajnie dziewczynki macie ze do polski sobie lecicie .....slonce,plaze i te sprawy.....mnie pozostaje irlandia:)no ale mniejmy nadzieje ze po tej deszczowej beznadziejnej pogodzie przyjdzie i ladna:)
no i napewno nie bedzie tak goraco jak w polsce co mnie bardzo cieszy:) bo jakos nie usmiecha mi sie przechodzenie lata w upalach z brzuszkiem :):):):)
no nic
rozpisalam sie
ide do obowiazkow:):):):)
pewno wieczorem zajrze......albo i nie......
milego dnia kobitki
jak podoga sie spisze to i tak pewno was tu nie bedzie hahahahha
pa

reklama
Witam sie !!!!!!!!!!!! i zmykam bo wizytka w szpitalu... ciekawe ile czasu bede tam siedziec ja chce ze slonca kozystac a nie mury szpitalne ogladac no ale coz takie zycie....
Kasia wszystkiego najlepszego :tak:

Witam sie i ja! hurrrrrrrrrrrra slonce!!!!ciekawe na jk dlugo..kiedy moje sandalki zaloze!!!!
Kasia Irlandka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA Z OKAZJI URODZIN.ZDROWIA, SZCZESCIA ,POMARANCZY!!!!

Dzieńdoberek:tak:SUPER MAMY DZIŚ POGODE:-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KASI;-) ja to przejde się na spacerek do tesco :)aż szkoda w domciu siedzieć:)))) CYTRUSKU a do Ciebie to o której moge wpaść? chyba że planujesz cosik innego w taką pogode:-)

Kasia Sto lat!!!:-):-):-)i sloneczka jak najwiecej i usmiechu:-)
Dziewczynki ja sie nie wybieram nigdzie,bede w domu popoludniuTakze wpadajcie...tylko u mnie na ogrodzie nie bardzo posiedzimy bo mam rozkopane patio:-(A teraz na zakpy

Dzien Dobry Dziewczeta moje kochane :D
DZiekuje za zyczenia :D, w koncu 20 miec lat to nie grzech :D
Poczestujcie sie urodzinowym tortem i kawka :-):-):-)
kt.jpg
images
images
images

Kasia ciacho pychotka....
A ja juz po szpitalu i wszystko ok..... glowka dzidzi bardzo nisko w kanale rodnym co sie da odczuc hihhihiih a i Natinke spotkalam bo tez dzisiaj miala wizyte .... a teraz to zmykam bo jedziemy do killaloe :) takze milego dzionka wam zycze :)

reklama
Kasia ciacho pychotka....
A ja juz po szpitalu i wszystko ok..... glowka dzidzi bardzo nisko w kanale rodnym co sie da odczuc hihhihiih a i Natinke spotkalam bo tez dzisiaj miala wizyte .... a teraz to zmykam bo jedziemy do killaloe :) takze milego dzionka wam zycze :)
justysia zajedz do mnie po pampy

upsss nie bo pampy jeżdżą w samochodzie a sam w limericku
sorcio sama ci podrzucę
ale jak macie ochotę to zapraszam na kawkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry