justysia21
Elfikowa mama :D
avonki powinny byc za tydzien Bozenko
moze zdola Ci sie na resztkach dojechac....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, mial druga,cos sie przeslyszalas kochana;-)A co do fryzjera to ja chce sie mowic na czwartek,tylko ze fryzjerka nie odbiera telefonuo tak ja też chcę coś ze swoimi zrobić więc możemy wybrać sie razem.:-)
No popatrz Cytrusu to straciłam cały tydzień bo w tamtym tygodniu słyszałam że ma rano i dlatego nie wychdzisz:-( No nic musimy nadrobić zaległości
!!! Pyza dziś tak fisiuje, że szok!!! Nie mam czasu nawet tu spokojnie posiedzieć!!! Wpadłam więc życzyc Wam już słodkich snów, bo Młod drzy mi się z kojca i nawet Miki Jej nie jest w stanie uciszyć... Śpojcie spokojnie, do jutra :-)
!!! No to czekam na Ciebie, jak Ci tam pasić będzie ;-)!
...)ja bym jutro pokawkowała bo mam auto- ale niestety po południu![]()
! Mój mężulek wraca dopiero po 22.00, a nawet gdyby był to i tak mu nie przeszkadzają goście, wręcz przeciwnie - cieszy się, że coś innego się dzieje w ciągu dnia
!