Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ms.marple jak tam postepy?
Widze ze dziewczyny z Ennis sie cwiczaoj jak mi sie nie chce cwiczyc,choc poszlabym na jakies wygibasy typu aerobic w fajnej grupce;-)
więcej na drugim wątkułłłłodpisałam Ci;-)pochwalić to się mogę tylko głupotąwięcej na drugim wątku
dzień doberek
co wy znowu z tym odliczaniem
opowiadać tu ja weekend minął
moje dziecię trenuje raczkowanie --już niedługo mi się skończy swoboda
ciemieniucha jeszcze trochę jest ale już nieco lepiej wygląda- wróciłam do szamponu oilatum
.... Bez komentarza normalnie 
, ale dzisiejsze słonko pozytywnie mnie już nastawiło!!!!!jasne, że wpadę zobaczyćAaaaa, tak jakoś hehehehe... No to super, że Adaś trenuje raczkowanie!!!! Pyzie wchodzi ta umiejętność coraz lepiej, a co za tym idzie zbiera kolejne rany wojenne ;-)!!!! Muszę Ci się pochwalić, że przemeblowałyśmy z siostrą salonik hihihihi, zobaczysz sobie jak zaglądniesz do nas następnym razem!!!!
A co do weekendu, to był super!!!!! Tak już się stęskniłam za moją siostrą, że szok!!!!! Jedyne co mi się nie podoba to to, że @ dostałam, pierwszy od zaciążenia i cierpiem, ale dzisiejsze słonko pozytywnie mnie już nastawiło!!!!!

i po troszku wracam do callaneticsu
jasne, że wpadę zobaczyć
@ powiadasz, to możecie już o braciszka się starać
cytrusek co do aerobiku, to ja się nie nadaję a raczej moje stare stawy (zwłaszcza kolano po kontuzji)
za to pływam na basenie co czwarteki po troszku wracam do callaneticsu