justysia21
Elfikowa mama :D
a ja sie witam dopiero dzisiaj bo busy bylo hihhihiihi i dopiero teraz chwilka na poczytanie... dobrze ze ruchu nie bylo 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
justysia ty nas nie strasz bo zostało 2tyg i z każdym dniem będziemy wypatrywać wieści-- na chwile znikasz i już zastanawianie czy się nie rozsypałaśa ja sie witam dopiero dzisiaj bo busy bylo hihhihiihi i dopiero teraz chwilka na poczytanie... dobrze ze ruchu nie bylo![]()

aine i aga w pięknym miejscu byliściewidziałam na nk a gdzie to jest?
Oki , to sie dogadamy.:-)Gastone no ide , ide :-). Na ktora godzine? Ja mam do ciebie tel to sypne sms juztro albo ty do mnie to sie dokladnie ugadamy ;-)
MS MARPLE on sie nie da przetrenowac zeby tu niusy wrzucac..... nawet jakbym sie miala rozpakowac to ja dam wam znac natychmiast pewnie znowu bede miec laptopa i neta przy sobie hihiihi no bo bez tego ani rusz hihhih