• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
a ja sie witam dopiero dzisiaj bo busy bylo hihhihiihi i dopiero teraz chwilka na poczytanie... dobrze ze ruchu nie bylo :P:P:P
justysia ty nas nie strasz bo zostało 2tyg i z każdym dniem będziemy wypatrywać wieści-- na chwile znikasz i już zastanawianie czy się nie rozsypałaś:tak::-D:-D:-D
przetrenuj B żeby nam niusy tu umieszczał:-D:-D

MS MARPLE on sie nie da przetrenowac zeby tu niusy wrzucac..... nawet jakbym sie miala rozpakowac to ja dam wam znac natychmiast pewnie znowu bede miec laptopa i neta przy sobie hihiihi no bo bez tego ani rusz hihhih

Gastone no ide , ide :-). Na ktora godzine? Ja mam do ciebie tel to sypne sms juztro albo ty do mnie to sie dokladnie ugadamy ;-)
Oki , to sie dogadamy.:-)
MS MARPLE on sie nie da przetrenowac zeby tu niusy wrzucac..... nawet jakbym sie miala rozpakowac to ja dam wam znac natychmiast pewnie znowu bede miec laptopa i neta przy sobie hihiihi no bo bez tego ani rusz hihhih

Heeh dziewczyna samowystarczalna :-D
A ja sie oczywiscie witam pieeerwsza!!1:-)

dzień doberek
co wy znowu z tym odliczaniem:-p
opowiadać tu ja weekend minął:tak::-D:-D
moje dziecię trenuje raczkowanie --już niedługo mi się skończy swoboda:nerd:
ciemieniucha jeszcze trochę jest ale już nieco lepiej wygląda- wróciłam do szamponu oilatum

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry