reklama
sylwisko22
Fanka BB :)
hejka babeczki:-)
Sylwia to oni Ci normalnie z żyły krew pobierali czy glukometrem z palca??
quote]
brali mi krew z zyly niestety!co do tych lotow odwolanych to tez to slyszalam!!!BEAKTA ty to juz pewnie na dniach !!!mnie wczoraj nastraszyli a dzisiaj nic cisza!!!juz sama nie wiem co myslec!!!a na dodatek odmowili mi przyznania karty medycznejnie wiecie jak to jest z dzieckiem czy bede mogla sie starac o karte dla malej???
ta pogoda to mnie naprawde przybija:-(nudyyyyyy
A znacie tę stronkę? Warto tam zajrzeć codziennie- Pajacyk
ja znam
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
sylwisko a dlaczego wystapilas o karte jeszcze w ciazy?trzeba bylo poczekac...ja mam karty medyczne i nie mialam problemow z przyznaniem dla nas wszystkich....ale...jest nas 5....ale sprobowac mozesz......nikt ci w gebe nie da....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aine a jak doktor?????bylas?????
K
krycha
Gość
Sylwisko22, nam też odmówiono, ale z tego co się orientuję to jak się Mała urodzi to możemy znów składać podanie i wtedy powinni już przyznać, bo zwiększa się ilość osób do utrzymania, a co za tym idzie zmniejsza się dochód na członka rodziny. Więc, jak Wam się juz dzidzia urodzi, to składajcie ponownie! Fajowo, Aine, że Ty też tam klikasz - dziewczyny zachęcam, warto i nic nie kosztuje a możemy pomóc 

brali mi krew z zyly niestety!co do tych lotow odwolanych to tez to slyszalam!!!BEAKTA ty to juz pewnie na dniach !!!mnie wczoraj nastraszyli a dzisiaj nic cisza!!!juz sama nie wiem co myslec!!!a na dodatek odmowili mi przyznania karty medycznejnie wiecie jak to jest z dzieckiem czy bede mogla sie starac o karte dla malej???
ta pogoda to mnie naprawde przybija:-(nudyyyyyy
Czesc dziewczyny:-)
Mi tez brali krew z zyly

Co do karty medycznej to jak malenstwo sie urodzi dostaniesz bez problemu,na cala rodzine

Loty sa naprawde odwolane bo ja chcialam kupic bilet i niema a inne linie maja za to ceny kosmiczne

Gastone gratki dla Jasia,super ze dochodzi do siebie

A ty nie przejmuj sie tak bardzo,i moze nie warto byc tak zawzietym czasami pomaga rozmowa i wyjasnienie sobie pewnych spraw przynajniej troche ci ulzy jak wyjasnicie sobie pewne rzeczy

Dziewczyny czekamy na pierwsze szraby

Beakta ja mialam takie skurcze chyba ze dwie noce,regularne co 15 min i tak byly ze 3 godziny a potem znikly,jednak po trzech dniach juz byly caly czas i na czwarty sie maly urodzil

No a u nas sytuacja nie ciekawa:-(Kacper w dalszym ciagu ma żółtaczke,i w dodatku ostatnie badanie krwi wyszlo zle,ale jakos lekrze nic z tym nie robia

beakta
Mammy of boys & girl
Witam, niedawno wrocilam
...zmiezryli cicsniennie, sprawdzili siuski, zbadali tetno i nastepna wizyta za tydzien czyli 27 sierpnia
A wiecie ze nam ,czyli shannon -gdansk ryanair wlasnie od 4 listopada wprowadza loty!? Z tego co slyszlalam to tamte zawiesza a te wprowadza bo niby lepiej sie bedzie oplacalo...
A wiecie ze nam ,czyli shannon -gdansk ryanair wlasnie od 4 listopada wprowadza loty!? Z tego co slyszlalam to tamte zawiesza a te wprowadza bo niby lepiej sie bedzie oplacalo...
Czesc dziewczynki.Ale tu sie ruch zrobil ze ho ho.U mnie dalej dol.Niestety kochane moj a raczej mojego meza problem to taki ze ja mu wszytsko wyjasniam, spokojnie ale faktycznie chyba z innej planety jest.Ale humor mnie sie poprawil i powiem wam dlaczeg
toz moja fantastyczna tesciowa pomimo iz nie zawsze ma racje i czasem krew popsuje, to jest najlepszym powiernikiem o doraddca.Zadzwonilam, pogadalam godzine i juz wszystko wiem heheh , kto nie zan lepiej swojego syna jak wlasna matka? Tesciowa mi doradzila co mam robic i narazie sie stosuje.Absolutnie mam postawic na swoim hihih Hmm a dlaczegoz by nie dziewczyny? Chociaz raz!!
No nie bede wam truc./w kazdym razie poszlam do miasta, kupilam sobie kilka ladnych rzczy w tym przesliczne czerwone koraliki jakich szukalam no i humor ma lepszy.A i z grzeszylam i zjadlam eklerka z bita smietana heheheh.
Sylwisko22 mnie tez pobierali krew z zyly, bo z pacla to chyba sie bada tylko poziom glukozy a na obecnosc cukru trzeba wiecej krwi.
Beata juz nie sie moge doczekac! Ja tez chce malego dzidziusia buuuu
Chyba mi niedobrze po tym eklerku.bleeNiby lubie slodkosci ale jakos mi nie sluza.bleee
No nie bede wam truc./w kazdym razie poszlam do miasta, kupilam sobie kilka ladnych rzczy w tym przesliczne czerwone koraliki jakich szukalam no i humor ma lepszy.A i z grzeszylam i zjadlam eklerka z bita smietana heheheh.
Sylwisko22 mnie tez pobierali krew z zyly, bo z pacla to chyba sie bada tylko poziom glukozy a na obecnosc cukru trzeba wiecej krwi.
Beata juz nie sie moge doczekac! Ja tez chce malego dzidziusia buuuu
Chyba mi niedobrze po tym eklerku.bleeNiby lubie slodkosci ale jakos mi nie sluza.bleee
reklama
Witam, niedawno wrocilam...zmiezryli cicsniennie, sprawdzili siuski, zbadali tetno i nastepna wizyta za tydzien czyli 27 sierpnia
![]()
hahah biedaczko cos ten twoj Nicos nie kwapi sie by wyjsc.Co do lotow to duzo prawdopodobne.Ten nasz kochany kraj to banda zlodziei i maja takie prawo lotnicze ze moga sobie regulowac ceny za ladowanie samolotow jak chca.Dlatego zrezygnowali z niektorych lotow bo sie nie oplaca.Mam tylko nadzieje ze Wroclaw zostanie bo nie wyobrazam sobie latac do Berlina