reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
No tak a ja jako ostatnia! Ale to nie moja wina bo swiatla nie mialam ponad godzine.Beataa jak robisz piersi z indyka w galarecie, daj dokladny przepis mniam! A co do Madzi to Alanek bedzie strszym bratem powiadasz? no no no..pogratuluj Madzi no chyba ze predzej czy pozniej wkoncu tu zawita!
dziewczyny Jasiek ma dzisiaj operacje.Wczoraj zadwonili z Wroclawia i dzisiaj pojechali.Jutro wam powiem co i jak bo sama jeszcze nie wiem i pewnie dopiero bede wiedzila wieczorkiem. PS. Beata czekam na przepis

dobry wieczór dziewczynki
moje życie właśnie daje mi w kość w 100%
nie chcę marudzić...ale trochę musze
moja mama miała przylecieć z przyjaciółką w sobote
i nie przyjedzie bo leży w szpitalu!!na błędnik,który ma uszkodzony od dziecka!!
minimum 10 dni będzie leżeć w dodatku do końca roku będzie napewno na zwolnieniu-nie wiadomo czy niedłużej
niestety przez kolejne minimum 3 miechy nie może latać samolotami!!
chrzciny więc przeniose!!
może za to szybciej zrobie impreze pępkową,żeby o tym wszystkim nie myśleć!!!!dobrej nocki ja idę jeszcze raz zadzwonić do mamki

Galareta- gotuje piersi razem z wlaszczyzna(moga byc rowniez z kurczaka), po ugotowaniu wyciagam miesko do wywary dodaje odpowiednia ilosc zelatyny ,mieszam,miesko ukladam w misce lub mniejszych miseczkach lub w malych filizankach do kawy ,zalewam wywarem z wymieszana zelatyna i odstaiwam do chlodnego miesca. Gotowe:-)

trzecia! Witam.Wiesci o Jasku jeszcze nie mam bo.....zgadnijcie? Operacja z wczoraj przeniesiona na dzisiaj.Co kraj!!!!!!!!!
Beatka taka galaretke to ja robie identycznie myslalam ze masz przepisa jakis inny.Ale narobilas mi tak czy siak ochoty!!! Mniaaam!
A ja dzis ide na koncercik.Gotuje obiadek sprzatam a potem jakas ksiazka a wieczorkiem relax bez dziecka i mile dla ucha glosy malych chlopcow z Wiedenskiego Choru.Ah ale dzis mam dzien! A wczorak wieczorkiem tez bylo milo.Maz mi kupil perfumki jedne dostalam jak przyjechal (Lacosta) a w lozku leze sobie i cos mnie uwiera w glowe, podnosze poduszke a tam Dolce Gabana.A tak z milosci, a co!!Milego dnia kobitki, d jutra, chyba 9bo moze zajrze o czym plotkujecie)

reklama
Dzień dobry dziewczynki:) ja dopiero po kilku dniach zaglądam do Was... omputer mi siadł i musiałam zrobić formata:( ... ale juz ok ...miłego dnia

Do góry