Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zawsze możesz zamówić sobie nieodpłatnie tłumacza!!!i powiem Wam,że to świetna sprawa nawet jak się zna ang!!bo przecież tych medycznych sformuowań my szare ludziki nie znamy!!!Czesc dziewczeta! dziekuje wam serdecznie za te wszystkie porady! przydaja sie, bo musialam sobie pare rzeczy przetlumaczyc i spisac na kartce...np. przebyte choroby. do tej pory nie wiem jak wymówic "anaestehtization"niestety ta czesc medyczna angielskiego, jest mi obca. a co wiecej o mnie, juz pisze: tak naprawde bylam w Polsce w styczniu na 2 tyg, i zrobilam sobie potrzebe badania krwi i moczu, na posiew z pochwy, szyjki macicy a takze Usg w 3d. wszystko wyszlo ok! tu za wiele sie nie spodziewam, bo w szpitalu bylam juz 2 razy, na samym pocz. ciazy. mialam male plamienia. ale oczywiscie nikt nie byl w stanie mi pomoc, wiec pognalam do polskiego gina i dostalam duphaston. plamienia przeszly. nie byla to krew, ale bardziej jakas wydzielina. tak czy siak w spzitalu zrobili mi wtedy tylko usg, a poniewaz bylo za wczesnie i nie bylo widac jeszcze serca, odeslali mnie z kwitkiem...potem bylam jak juz sie serduszko pojawilo, ale tylko na samym scanie. czekalam ok.1.5godz. Dlatego chcialam sie upewnic czy bede mi znowu robili scan tutaj i czy wogole sa w stanie stwierdzic plec dziecka w 15 tyg?! jestem juz powoli bardzo ciekawa. wogole to przez mdlosci schudlam 4 kg, a brzucha a ni widu ani slychu na razie. dodam, ze generalnie mam drobna nadwage i to moze dlatego? piszczcie jak najwiecej, bo milo sie to czyta;-)
pozdrówka!
No to jestem w szoku. Pierwszy raz slysze ze to jest mozliwe tak szybko.mayaosa ja poznalam plec w 12 tygodniu....
mayaosa ja poznalam plec w 12 tygodniu.... tylko ze w pl sonde mi do pochwy wprowadzil moj gin bo strasznie sie uparlam ze chce wiedziec.... a na internecie czytalam ze juz od 3 miesiaca mozna sprawdzic czy chlopiec czy dziewczynka.....
a co sobie TY wymarzylas boy or girl ??