reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Limerick

jestem zszokowana!!!
wkleilismy kiedys na youtube filmiki z mala Susanaah!dzisiaj przypadkowo konrad znalazl je na jakiejs amerykanskiej stronie!co prawda nie dopatrzylam sie tam tematyki pedofilskiej ale jednak!:wściekła/y:ktos ukradl sobie filmy z moja corcia!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide szukac dalej!!!!!!!

reklama
:szok:coooo?Ja piernicze co to sie dzieje.Ja Ci Magda powiem ze ja jestem tak przewrazliwiona pod tym wzgledem ze wole nie wstawiac nigdzie filmikow i zdjec malej.Z NK to tez sie dluuuugo zastanawialam zanim wstawilam tam jej zdjecia, a teraz po tych ostatnich akcjach z pedofilami chialalam je usunac:wściekła/y:Dorwalabym takiego dziada i chyba bym rozszarpala:angry::wściekła/y:Gdybysmy teraz rozmawialy to bym puscila odpowiednia wiazanke ale niewypada:no:

Dzień dobry!!!!! Kurczaki, tak milusio się leżało całą trójeczką w wyrku, że aż się wstawać nie chciało, ale trzeba było :sorry2:...

jestem zszokowana!!!
wkleilismy kiedys na youtube filmiki z mala Susanaah!dzisiaj przypadkowo konrad znalazl je na jakiejs amerykanskiej stronie!co prawda nie dopatrzylam sie tam tematyki pedofilskiej ale jednak!:wściekła/y:ktos ukradl sobie filmy z moja corcia!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide szukac dalej!!!!!!!

:szok: no coś takiego... Po co komu taki filmik? Czyżby komuś się tak bardzo Zizia spodobała???? Szok :szok:

Życzę Wam udanego weekendu, pozdrawiam, buziole ;-)

Witam sie i ja.:-)

Marta!! Zerknelam na ogloszenia, masz do sprzedania wozek quinny?Ja szukam speediego moze twoj to speedi??? Jesli jest w dobrym stanie...chetnie bym kupila!!!Pytanko, czemu go sprzedajesz? Mly sie juz nie miesci? Bo ja chce dla swojego Maxa, takiego trzykolowca na wypady plazowe i lesne (moje trzy wozie sie nie nadaja)
W kazdym raie daj znac, jesli to speedi to dawaj fon na priv

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki!
Krycha,chyba się właśnie zuzka spodobała,bo wszystkie filmiki z Nią były na tej stronie,a było ich z 5!!
ja dzisiaj sprzątanko robie!papa

reklama
Do góry