aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
oj gastone kochana przebijam cie jak nic
nie bede tu wypisywac bo to nie forum chorobowe

musisz mi uwierzyc na slowo

dobrej nocy zycze
dobrej nocy zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ty oczywiscie sie piszesz na dzien kobiet...Ja nie musze chyba mowic ze bede no nie?
Dobranoc dziewczeta
mój szanowny nie ma żadnych dolegliwości nawet kaca
a jak ma 37st temperatury to już umiera 

niestety 
jak tam nasze zasmarkane koleżanki?![]()
... Papatki 
witam się i ja w ten pochmurny dzionek
zacznę z grubej rury, my kobiety mamy prze...mój szanowny nie ma żadnych dolegliwości nawet kaca
a jak ma 37st temperatury to już umiera
jak na niego patrzę to czuję się jak stare pruchno
jak sobie pomyślę ile od nas wymaga matka natura i to przeklęte plemię to myślę, że to jedno nasze ŚWIĘTO w roku to za mało!!!!
gastone co do maści to ja już od kliku lat niczego nie stosuję, ale kiedyś używałam cepan a później CONTRATUBEX żel -- bardzo sobie go chwaliłam,
nie pamiętam czy ten żel czadził cebulą --większość z nich bazuje na wyciągu z cebuliniestety
ale sama wiesz, że smarowanie, szczególnie na zrosty, przynosi dużą ulgę
ja się smarowałam kilka ładnych latek (bo moje blizny były bardzo stare)