reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Drozdusia ja polecam ta teetha co pisałam Justynie o nim może to pomoże a nie podrażnisz dziąsełek bo to wsypuje się do buźki, może spróbuj. Gastone ja mojemu małemu też daje diflam bo w Polsce jak miał 4 mc lekarz mi dał i tak jak Krycha pisze tam można dawke obliczyc wagowo

Jest napisane, że dzieci ponieżej 6 roku życia mają mieć dawki odpowiednie do masy ciała - 1 pufnięcie na każde 4 kilogramy ciała i max 4 pufnięcia na jeden raz, stosować co 1,5 - 3 h ;-)! Można więc pokrótce pisząc, a Maxio chory????

Drozdusia, ja mam żel na ząbki z Polski może chcesz wypróbować??? Może by pomogły?

dzieki Krycha, jutro kupie.Maxprzeziebiony, tempke ma 39, alenrzei sie nic niedzieje wiecej.Troche katar.Gardelko troszke czerwone,poczekam zobacze.Napewno obedzie siebez lekarza bo choruje jeden dzien.Oby;-)

gaston moze wickiem sprobuj go na noc wysmarowac:) moim dzieciakom pomagalo.....a jak sie boisz wicka to w aptece sa dla dzieci specjalnie masci rozgrzewajace inhalujace....ja zawsze stopki smarowalam na noc i skarpetki cieple zakladalam.....Majce teraz tez tak robilam:)

dzieńdoberek

madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-D:-D bądź czujna, zwarta i gotowa:-D trzymam kciuki coby łatwo poszło :tak:

martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend

babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?

lecę na kawkę

Hmm w Brown Tomasie byla niedawno jakas promocja ale czy dalej jest to niewiem

Drozdusia przykro mi że masz jakieś zmartwienia jeśli chciałabyś to może w czwartek na kawkę do mnie wpadniesz?? Jutro mamę na lotnisko do Dublina odwozimy to jak cos chyba że wieczorkiem jak coś zapraszam Cię;-) Dziewczyny a ja mam pytanko, może znacie jakąś cukiernie albo kogoś kto robi torty urodzinowe?? Ja zawsze zamawiam w Spuer Quinn ale zawsze mamy ten sam:cool: i się nam przejadł a w sobotę małej muszę wyprawić młodej urodzinki a nie mam talentu do pieczenia:sorry:

Polskie Dania robii Ania ale widze ze juz wiesz i ciastko jest zamowiione :))

Dziewczynki czy mozna cos kupic dla dziecka na bolace gardelko?
Krycha czy ten diflay spay (czy jak mu tam hiih) mozna tez uzywac dla takich dzieciaczkow powyzej 3 roku zycia?Jak masz ulotke mozesz zobaczyc?

Ojjj ja jeszcze takiego problemu nie mialam wiec nie pomoge :((

ja dzis nie pracowalam:)
pracuje poniedzialki srody piatki i weekendy:)

Fajnie :)) Trzy dnii w tyg to supcioo masz :)) Jak na razie nie mussisz wiecej :))

dzieki Krycha, jutro kupie.Maxprzeziebiony, tempke ma 39, alenrzei sie nic niedzieje wiecej.Troche katar.Gardelko troszke czerwone,poczekam zobacze.Napewno obedzie siebez lekarza bo choruje jeden dzien.Oby;-)

Ja polecam krem wygrzewajacy dla dziecka Snuffle babe smarujesz klatke piersiowa i gardelko troszke i ubieraszdziecko tak aby mas sie grala i to powoduje inhalacje i moza np na chusteczke tetrowa nasmarowac troszke i na kaloryferek dac aby zapach sie rozprzestrzenial albo na chusteczke i niedaleko dziecka lozka powiesic :))

Hejka baby ja dzis bylam z Natinka i Martuanka na zakupkach nalazilam sie ze hej :)) A teraz z misiakiem ogladamy filmiki a Nadinka juz spii kochaneczka :))

muszę zapamiętać tą Anie i jej dania a ja wymyśliłam, że sama tort zrobię- w kształcie samochodu:cool2: no zobaczymy to z tego zamiaru wyjdzie:-D:-D:-D

kaja zawsze zapomnę spytać jak twój malec u fryzjera wysiedział? bo ja obcinam włoski małemu kiedy śpi:-D:-D
sylcia martuana co tam wyrwałyście w mieście?

ja sie juz pozegnam na dzis:)
Majcia wykapana spi smacznie ja jeszcze prysznic wezme i moge sie klasc...obiadek na jutro zrobiony wiec rodzinka nie odczuje ze mnie w domku nie ma:):):):)
sylwia no na poczatek 3 dni w tygodniu pracuje i soboty i niedziele a potem to juz pewnie caly tydzien bede musiala:(
dobranoc kochane....moze sie zamelduje wieczorem jutro po pracy jak czas bede miec:)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muszę zapamiętać tą Anie i jej dania a ja wymyśliłam, że sama tort zrobię- w kształcie samochodu:cool2: no zobaczymy to z tego zamiaru wyjdzie:-D:-D:-D

kaja zawsze zapomnę spytać jak twój malec u fryzjera wysiedział? bo ja obcinam włoski małemu kiedy śpi:-D:-D
sylcia martuana co tam wyrwałyście w mieście?

ambitne plany,aż sama jestem ciekawa;-):-p

bozenko nic nie bylo doslownie nic :( :/ aaa i chce zobaczyc torcuk jak Ci wyjdzie :)
aga ahaa ja sie doczytalam ze jednie 3 dni pracujesz a tu jest ich wiecej ... Milwj pracy zycze i wielu klientow panii kierowniczko :))

reklama
Oj, Gastone, to szybkiego poworotu dla Maxa :tak:

Aga_irlandia, hm... A ja myslałam, że od razu cały tydzień pracujesz... Ja to jednak zakręt jestem, no :-p!

Ms.Marple, na pewno wyjdzie torcik :-D! Tylko nie zapomnij foto strzelić żeby móc się nam później pochwalić, bo ciekawe jestemśmy tego Twojego arcydzieła :sorry:...

Sylcia007, a jak Twoje stópki po szwędaniu się po mieście?

Do góry