reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieki dziewczyny Wszyscy mi muwia zebym sie nie przejmowala ale coz ja poradze jak jestem panikara...:zawstydzona/y: zawsze robie z igly widly i martwie sie na zapas... ale jak sobie tak z Wami pogadalam to mi jakos lepiej odrazu...

panikujesz bo to pierwszy poród więc to strach przed nieznanym ale uwierz mi że wszystko jest do zrobienia:tak: tak to matka natura urządziła:-p

Krycha jak ci pasuje bo ja mogę się zabrać z tobą z miasta a możemy się też umówić na trasie.jak wolisz-przecież wiesz że ja lubię łazić;-)
Camomile no właśnie jak tam Igorasek?mam nadzieję że dobrze zniósł dzisiejszą wizytę:sorry:

a ja po obiadku i jestem pełna....ale jak znam życie za chwilę znowu włączy mi się ssanie:laugh2: w sumie to już zrobiłam przegląd słodkości w szafie:-p

Camomile właśnie przeczytałam-biedny mój pączulek.a czemu jutro znowu?

ms.marple wycieczka do miasta udana?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masz absolutna racje - takie forum to skarb. zwlaszcza ze wiekszosc z nas jest tu sama - tzn z mezem lub partnerem ale bez bezposredniego wsparcia rodziny - mnie bardzo tego brakuje zwlaszcza od kiedy jestem w ciazy - nie bardzo jest sie kogo poradzic i pogadac nie bardzo jest z kim Niestety ... dlatego bardzo sie ciesze ze was znalazlam i mam nadzieje ze sie tu zadomowie

Ja tez myslalam jak to bedzie jak diewczyny sa tak zgrane ... Ale to kwestia czasu :)) Kilka postow i nalezysz do rodziny mam :))

żebyś wiedziała, ja zawsze myślałam że jak już będę miała dziecko to już njie będę narzekała na brak towarzystwa ale niestety to nie to samo bo ile można prowadzić monolog...:cool: ciężko samemu, ani komu dziecka podrzucić w razie czego na pół godzinki, wszędzie razem 24 na dobę. A spotkanko z dziewczynkami to jak terapia normalnie. Ja po ostatniej wizycie to tak bateryjki podładowałam, ze czuję się jak po pielgrzymce no i przede wszystkim motywuje do dbania o siebie bo w domu człowiek tylko dziczeje i się uwstecznia. Dzięki dziewczynki ze jesteście
filizanki-kawy-pianka.gif

kawka dla wszystkich

Ja po prosze te trzecia kawke :))

Heja. To wiedze ze enissowskie i limerydzkie mamusie i tak sie mieszaja na tym watku :-). Nawet i dobrze bo troche bez sensu jest pisac identyczne posty na dwoch watkach wiedzac ze i tu i tam jest to czytane przez te same osoby ;-)....
.....ja tylko zawiadamiam ze , bo co niektore pewnie czytaly , ze moja @ w koncu nadeszla.....moj cykl trwal.....76 dni !!!:szok:...to juz ladna przesada ,co ? No ale ja cale zycie mam dluuugie i nierwgularne cykle a przez odchudzanie to juz wogole mi sie poprzestawiala. No ale dobrze ze w koncu nadeszla.:-).Jak to sie mowi " lepiej pozno niz wcale" :-D:-D:-D

Noo to niezly masz cykl ... Ja mam 40 dniowy ;/

nie zrozumncie mnie zle Nie twierdze ze to cos zlego nie miec czasu na nic ale tak sie poprostu zastanawiam jak to jest gdy pojawia sie taki ''maly terrorysta'' i calkowicie zmienia twoje zycie.... :-) w koncu wiedzialam co mnie czeka - dziecko bylo zaplanowane - ale mimo to jestem troszke przerazona moze nie tego ze sobie nieporadze - no bo niby czemy mialabym sobie nie poradzic ;-) - ale boje sie troche jak to bedzie przeciez moje zycie calkowicie sie zmieni
A moze te watpliwosci same mina gdy wreszcie pojawi sie moje malenstwo....

Nie da sie ukryc zycie sie zmienia o 180 stopnii :)) Ale jak bedzies myslala pozytywnie to wszystko bedzie sie ukaldalo jak najlepiej :))

aaaaaaaaaaaa!!!!!!raju,kiedy wy to wszystko nastukalyscie?????:szok::-D:szok:nie daje rady za wami,hihi:tak::-)dzieki za mile powitanie ,a i mam nadzieje ze na spotkanko jakies tez sie przykulam ,chociaz czym wyzsza ciaza tym mniej mi sie chce dupke ruszyc gdziekolwiek:no::no::no: a pomyslec ze kiedys bylam jak przewiew....;-)

Ja znow pod koniec to byl latala tanczyla i biegala mialam tyle ochoty ale codziennie musialam z 2 godzinki posapc po poludniu :)) Noo i mam nadzieje ze sie spotkamy i pokawkujemy kochana :))

nio wiec ja mieszkam na dooradoyle a Ty??

Noo to fajnie Jest kilka mam z dooradoyle i raheen :) Ja wlasnie z raheen :))

Witam Was i nową mamuśkę:-)

Witaj kochana co tam u was ? :)

A ja bylam dzis w 3 aptekach i pytam sie czy maja cos na kaszel dla dziecka ktore ma 6 miesiecy i w jednej mi mowii ze dopiero od dwoch lat ze mam dawac calpol a ja jej mowie ze dzwonilam do poloznej i mi powiedziala ze jest syrop dla dziecka od 3 miesiaca rumiankowy a ona zaczela szukac i tak mi mowii Ooo zapomnialam o nim no ale niestety go nie mamy ... W drugiej mi powiedziala ze niestety dziecko musii z tym zyc z czasem przejdzie ;/ a w 3 w bootsie dostalam w koncu ten syrop gliceryne+lemon+honey w sumie z tego co mi tlumaczyla nie jest to tak na kaszel ... Ale jedyna rzecz jaka moge uzyc przy takim dziecku ... A w tej drugiej aptece sie pytam czy mam isc do lekarza bo jest tu niedaleko i wypisze mi recepte to mi powiedziala ze i tak nic nie dostane ;/;/;/ Bylam taka zla ;/ Ahhh !!! Jak terza pojade do polski z koncem listopada to 3/4 bagazu to beda lekarstwa wszelkiego rodzaju

reklama
Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy:szok::szok::szok::szok::szok: a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-:)-:)-:)-:)-(

Az tyle razy Oboszeeee !!!!

Dobrze??? Tragicznie:cool: Na widok lekarza darl sie w nieboglosy a jak go kluli to utrzymac go nie moglismy i tak plakal:-:)-:)-(

Nawet niewiesz jak mi szkoda Twojego skarba :(( Tyle co on cierpii to zadne z dziecii ktore chyba znam :(( Biedny maluszek :((

Do góry