reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz

Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz

Nie zaluje na wizyte pieniedzy ale jezeli moge dostac dobre lekarstwa bez recepty po to po mam na darmo chodzic ... U nas w polsce jest mnostwo specyfikow bez recepty ... W ogole oprocz zapasu lekow musze isc z soba sie zbadac generalnie i z Nadinka :))

czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....

nasza rodzinka lubi sie powiekszac

nio wiec ja mieszkam na dooradoyle a Ty??

ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle

Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy:szok::szok::szok::szok::szok: a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-:)-:)-:)-:)-(

biedny Maluszek wycaluj mu te wszystkie klucia

a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania

ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle

a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania

mnie proszę nie kopać bo mam tak samo jak ty-jak siedzę przed komputerem to nikogo nie ma i nikt nie piszę a jak na chwilę wyjdę to robi się tłoczno:-p

Ja mam 40-50 dniowe ale ten to juz przeszedl samego siebie haha

Wiesz co ja mialam zawsze 28 dni po 7 dni a po ciazy to roznie ... bylo 28 pozniej 30pare pozniej ponad 40 a teraz jest 40 ale skacze mi ciagle .. Musze poczekac az mi ustatkuje sie ten okre A bolii panicznie podobno po ciazy jest lzej a ja mam sie jeszcze gorzej nawet czasem odczowam dziwne skurcze ;/

Noo ja mam to samo jak chce pogadac to pustki a jak dzis na chwilke wyszlam to mnostwo messages jest

A ja bylam dzis w 3 aptekach i pytam sie czy maja cos na kaszel dla dziecka ktore ma 6 miesiecy i w jednej mi mowii ze dopiero od dwoch lat ze mam dawac calpol a ja jej mowie ze dzwonilam do poloznej i mi powiedziala ze jest syrop dla dziecka od 3 miesiaca rumiankowy a ona zaczela szukac i tak mi mowii Ooo zapomnialam o nim no ale niestety go nie mamy ... W drugiej mi powiedziala ze niestety dziecko musii z tym zyc z czasem przejdzie ;/ a w 3 w bootsie dostalam w koncu ten syrop gliceryne+lemon+honey w sumie z tego co mi tlumaczyla nie jest to tak na kaszel ... Ale jedyna rzecz jaka moge uzyc przy takim dziecku ... A w tej drugiej aptece sie pytam czy mam isc do lekarza bo jest tu niedaleko i wypisze mi recepte to mi powiedziala ze i tak nic nie dostane ;/;/;/ Bylam taka zla ;/ Ahhh !!! Jak terza pojade do polski z koncem listopada to 3/4 bagazu to beda lekarstwa wszelkiego rodzaju

JEST TAKI SYROP JAK NELSON SOOTHA I TO JEST O ILE SIE NIE MYLE JEDYNY SYROP DLA DZIECI NA KASZEL OD 3 MIESIACA!!!!SPRAWDZ W APTECE ALE NA 99 % TO JEST TO:tak::tak: A TEN GLICERYNOWY Z MIODEM I CYTRYNA TO NA BOLACE GARDLO JEST:tak: PARE DNI TEMU SAMA BRALAM:tak:

reklama
Do góry