reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

madzia gratulacje wielkie Boszeee jak ja sie ciesze Tak chcialabym zobaczyc malutka myszke :)) Jeszcze raz gratuluje !!!!!
natinke moja droga nic sie przeciez nie stalo :)) Kupilam malej skarpety 2 paki i i rajstopy Chcialam kupic kurtke w baby addams ale zostal rozmiar 12-18 i 3-6 chcialam kupic tez kamizelke w heatons ale byl rozmiar tylko 3-6 ahh i chcialam kupic komplecik ale jeszcze nie bylam pewna w H&M ale rozmiar 12-18 bardzo duzy Jeszcze sie nad kompletem namysle :))
gosia bardzo mi przykro ;( Skladam najszczersze wyrazy wspolczucia Prosze zloz Kieranowii kondolencje ;(

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje kochane za wyrazy wspolczucia , Kieran rowniez dziekuje.
Mowie wam co za noc wczoraj mielismy, o 1 w nocy mala sie obudzila i przez godzine ja na recach usypialam czego nigdy wczesniej nie robilam!!!! jak tylko mala zasnela i odlozylam ja do lozeczka Kierana telefon zaczol dzwonic, ( a on zawsze na noc wylacza telefon a akurat tej nocy nie wylaczyl, i mowi ze nie wie dlaczego tego nie zrobil) telefon byl oczywiscie z wiadomoscia ze babcia jego zmarla!! Pojechal do szpitala byc razem z rodzina i przede wszystkim z jego matka a ja sama w domu umieralam ze strachu, bo gdzie ja ogolnie boje sie ciemnosci i zostawac sama w nocy to jeszcze po tej wiadomosci jeszcze bardziej sie balam eh cala noc nie spalam, a dzisiaj tez caly dzien z jego rodzina.... eh umieram ze zmeczenia.....
Lece do lozeczka
dobranoc

Gosiulka wyrazy współczucia dla Was.
Madzia GRATULACJE i zdróweczka dla córci!!!!!!
A ja wróciałm do domku - Drozdusia DZIĘKI za barrrrddzzzooo miło spędzone popołudnie!!!!!;-)

dziekuje kochane za wyrazy wspolczucia , Kieran rowniez dziekuje.
Mowie wam co za noc wczoraj mielismy, o 1 w nocy mala sie obudzila i przez godzine ja na recach usypialam czego nigdy wczesniej nie robilam!!!! jak tylko mala zasnela i odlozylam ja do lozeczka Kierana telefon zaczol dzwonic, ( a on zawsze na noc wylacza telefon a akurat tej nocy nie wylaczyl, i mowi ze nie wie dlaczego tego nie zrobil) telefon byl oczywiscie z wiadomoscia ze babcia jego zmarla!! Pojechal do szpitala byc razem z rodzina i przede wszystkim z jego matka a ja sama w domu umieralam ze strachu, bo gdzie ja ogolnie boje sie ciemnosci i zostawac sama w nocy to jeszcze po tej wiadomosci jeszcze bardziej sie balam eh cala noc nie spalam, a dzisiaj tez caly dzien z jego rodzina.... eh umieram ze zmeczenia.....
Lece do lozeczka
dobranoc

Ohh bardzo mi przykro :( Jeszcze raz wyrazy wspolczucia ... Moze to glupie ... ale ja iwerze w rozne rzeczy ... Ale moze malenka byla nie spokojna bo cos orzeczuwala ... ? Niewiem to tylko taka sugestia

Ja juz chyba sie zegnam kochane Dobranoc moze jeszcze pozniej wpadne :))

Gosiulka wyrazy współczucia z powodu śmierci babci.a jutrzejszym dniem się nie przejmuj.to zrozumiałe że teraz musisz być przy mężu i rodzinie.a okazja do spotkania będzie jeszcze niejedna:tak:
Kaja ja również dziękuję za odwiedzinki.zapraszamy częściej;-)
Madzia wielkie gratulacje.w końcu dziewczyno,w końcu...:-)

Hejka na dobranoc:tak: Gosiulka przykro mi:-( Madziakowalik GRATULACJE:tak:;-):-) Dobranoc lasec:-)zki sorki że was ostatnio zaniedbuje ale nie wiem gdzie ręce włożyć:szok: Mati już nie sypia tyle i chce być cały czas noszony:wściekła/y:a jak przyśnie na chwilunie to obowiązków tyle że wow:szok: Mareczek też cały czas na mnie siedzi a jeszcze ta teściojaga przylatuje w piątek :szok: ale na szczęście tylko na tydzień :-D;-) A teraz szukamy Madzi szkoły i to też tyllllllllllllllllle zamieszania:szok: no ale cóż kochane nasze dzieciaczki hah:-D

Jeszcze do was zajrzalam, hehe ciagle nie spie dopiero malej dalam mleczko na snie i teraz ide juz lulu
Sylcia ja tez wierze w rozne rzeczy dlatego boje sie ciemnosci ehhhh a jesli chodzi o wczorajsze przebudzenie malej to mam wrazenie takie jakby przyszla do niej prababcia i ucalowala ja jeszcze na pozegnanie.... bo wiesz jak ostatnio Kieran ja odwiedzil w niedziele to caly czas o nia pytala i oniej mowila ze jest taka urocza ....
Drozdusia a spotkanko napewno musimy jakies zorganizowac w nastepnym tygodniu koniecznie:)
Martuana no skoro teraz bedziesz miec tesciowa to troszke Ci pomoze a Ty bedziesz miec wiecej czasu dla nas:)

reklama
Martuana widac zajeta bardzo jestes Ahh nie dziwie sie masz duza rodzinke i wiele spraw do zalatwiania :)) A co do tesciowej too loo hoo hoo milego tygodnia zycze :))
gosia i ja wierze w rozne rzeczy i sadze ze nie ma sie co wstydzic :)) A widzisz moze przyszla sie pozegnac z malenka :)) Mily gest

A tak w ogole to sie witam i milego dnia zycze :))

Do góry