reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

justysia21

tak sobie czytam twojego posta i ...chciałabym mieć tutaj taką dużą rodzinę jak Ty..

My z mężem od wczoraj popadamy w przygnębienie ze względu na to że nie mogliśmy świąt w tym roku spędzić w gronie naszych rodzin...:-(Smutno ale cóż mamy siebie głowa do góry,,​
ojjj ja to sie ciesze bo jednak swieta spedzamy tylko w 3 no w 4 bo jeszcze tesciu :) mielismy wszyscy razem ale jakos poszlo po mojej myslli i bedziemy sami jupiiii swieta tutaj to nie tak jak w Pl w rodzinnym domu zawsze u mnie sa cudowne swieta cala rodzinka przy stole zajadamy dzielimy sie oplatkiem otwieramy wspolnie prezenty i spiewamy koledy a na 12 na pasterke tutaj niestety jest inaczej ale najwazniejsze ze otaczaja nas najbardziej bliskie nam osoby :)

reklama
Dzień dobry :sorry:!!! Młoda pospała ze mną do 08.00 i odkąd wstała chodzi po domu i... ziewa :szok::-D hahahahaha... Zaraz muszę się zebrać i do sklepu się przejść, ale mi się nie chce, bo zimno, brrrrrrrrr :shocked2:

Ms.Marple, jeszcze raz chciałam Ci życzyć 100 latek i spełnienia marzeń i samych radosnych dni :tak::tak::tak:, a kawkę wypiję z Tobą bardzo chętnie, niestety dzis tylko wirtualną :zawstydzona/y:... Ale mam torcika, specjalnie dla Ciebie :-p;-)

dzien doberek
BOZENKO wszystkiego naj,naj dla Ciebie kochana!!!!!!!!!!!!spelnienia marzen przede wszystkim,bo reszta sama przyjdzie:)
no to sie przywitalam i zmykam:)
my dzis do 10 pospalismy ,bo i Maycia spala hehehhehe a za niedlugo musimy do Parkwaya podjechac co cieco jeszcze pokupowac no i bigosik do gotowania dzis i lazanki z kapusta i juz nie wiem co jeszcze:)musze sie z kolezanka spotkac to bede wiedziec bo swieta razem robimy:)a co:) zawsze to weselej:)
no nic
lece
milego dnia zycze

i ja sie witam :)
juz dwa serniczki sie pieka :) a wieczorkiem jeszcze murzynka bo szybki i pyszniutki :)
i wsio reszta jutro :) rybki barszczyk bigosu nie jemy w wigilie a na 1 dzien swiat mam w zamrazarce bo kiedys zrobilam tyle ze teraz jak znalazl hihiihi a z reszta tylko 4 nas bedzie to sie nie wyglupiamy bo kto to bedzie jadl :)

Wróciłam :-)... Myslałam, że jest zimniej, ale jest nawet miło tylko ludzi wszędzie pełno... Muszę zagrzać Młodej zupkę i położyć Ją spać i w końcu będę miała chwilę i błogi spokój na kawusię :sorry::sorry::sorry:

ojjj ruch tu znikomy :/ czyzby wszystkie z Bozenka kawkuja?? a ja nie moge buuuuu :(:(:( Bozenko jeszcze raz najlepszego i spelnienia marzen i upragnionej coreczki i wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz :):):*:*:* zyczonka oczywiscie od naszej trojeczki i fasolki :):D
ja sie narazie zegnam :( do pracy trza isc :(
kurczaki sernik mi opadl ale w smaku rewelka a to najwazniejsze hihihihi

Halo Kobitki :-)
Właśnie wróciłam z pracy i czas zabrać się do pracy hehehhee
Ależ dziś zimno ..

Oooo, nie wiedziałam, że Ty przyszła mamusia pracująca jesteś :sorry:...

Dziewuszki, jutro nie będę miała jak i kiedy do Was zaglądnąć więc pozwolę sobie już dziś zostawić życzenia świąteczne

W noc wigilijną, w blasku świec melodia kolęd płynie w mrok. Niech przyniesie radości moc i wiele szczęścia w Nowy Rok...
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996 (kliknij na aniołka)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jest taki zmierzch wsrod grodniowych, szarych dni, kiedy w nocy gwiazda lsni. Wigili czas kaze nam u stolu stac, lamac chleb, razem trwac. A kiedy juz ta pierwsza gwiazda zaswieci nam spoza chmur, dzieje sie cud, co w kazdym z nas umie zburzyc jego wlasny mur.
W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasna spory, goja sie rany
Zycze Wam zdrowia, zycze milosci, nich maly Jezus w sercach zagosci, szczerosci duszy, zapachu ciasta, przyjazni, ktora jak milosc wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi

WESOLYCH SWIAT

Do góry