reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie i ja

Jakis taki mily dzionek dzisiaj bez deszczowy

W poniedzialek dostalismy sms-a ze szkoly ze dzisiaj ida do szkoly no to szczesliwa i mowie Emilce ze juz w srode zobaczy sie z kolezankami a wczoraj wieczorkiem jak juz dzieciaki spaly ze dzisiaj szkola nie aktualna bo maja rury zamarzniete i ze dopiero w czwartek. No jaki dzisiaj byl placz ze ona sie z kolezankami jednak nie zobaczy

Juz by sie mogla ta szkola normalnie zaczac bo dzieciaki to mi wariuja juz w domu

I jeszcze raz dziekuje wam za zyczaka

reklama
dzień doberek.miałam masakryczną noc.Laura ładnie zasnęła po 20 a o 23 już była na nogach i darła się jak oparzona do 1:szok: zasnęła i o 5 to samo:baffled: w sumie wychodzą jej te nieszczęsne trójki ale dałam jej czopka na noc więc nie wiem. może przeszkadza jej ten kaszel którego nie możemy się pozbyć od miesiąca:confused: może ma już podrażnione gardło i dlatego?nie wiem a ona nic powiedzieć nie chce:sorry2: mały do tego też piszczał także urwanie głowy.
Bożenka nie zazdroszczę ci tych dolegliwości:no: mam nadzieję że szybko miną. no i że Adal szybko wróci do zdrowia:tak:

Hej baby Dziekuje za mile przywitanie z waszej strony Jak juz pisalam lot minal w miare fajnie jakby 10 razy niewazyli toreb i kontrolowali jak w auschwitz i jakbysmy nie stali w busie do samolotu 10min i za nami siedzial duzy chlopak ktory cala droge wydzieral sie panicznie bo on chce :/
alex szkoda mi dzieciaczkow :(
bozenko zdrowka i niech te mdlosci juz mina
drozdi ojj a Twoja malutka widac ciezka noc i ranek miala Zdrowka zycze wytrwalosci i Tobie duzo cierpliwosci :))
natinke tylko sie zadomowie i sie mozemy zobaczyc :)

Ohh baby niewiem jak mam zapytac co powiedziec Niewiem od czwgo zaczac :( Po prostu potrzebuje pomocy Kogos kto mi wszystko wytlumaczy i jakos doradzii kaja by sie przydala bo z tego co kojarze to zna sie na tych sprawach urzedowych i papierkowych

Ostatnia edycja:
witam sie!!!
i ratunku od wczoraj mi strasznie nogi dretwieja normalnie wiecej niz minuta w jednej pozycji i normalnie jau mam mrowki w nogach ahhhh jakie to nieprzyjemne i wkurzajace!!! co z tym zrobic sa jakies sposoby??
Sylcia pisz na bank ktoras Ci pomoze :)

Krycha skad to wiez i na jak dlugo maja odciac ?

Wiesz co, no mój wąż z pracy przyniósł taką informację... Nie wiem na ile ona jest prawdziwa dlatego pytam Was czy coś wiecie... Może faktycznie jest tak jak Dzindusia pisze i oby!

Justysia21, nie mam zielonego pojęcia od czego mogą Ci drentwieć nogi, bo przecież dzidzia nie jest jeszcze na tyle duża żeby na kręgosłup tak naciskać :confused:. Chyba najlepszy będzie odpoczynek...

Ms.Marple, oj nie zazdroszczę Ci tych mdłości... Oby to nie trwało całe 9 miesięcy!!!!

Sylcia007, pisz co tam! Któraś mamusia na pewno zaradzi :tak:

reklama
Ohh ciezko mi pisac o takich sprawach:( A wiec Powiedzcie mi czy ja sie moge o cis starac o jakas zapomoge na rodzine czy cos Moze byc jednorazowa Byleby byla Mam jeszcze pieniadze Ale wszystko oplace i trzeba zyc A Damian jak na razie pracy nie ma CV powysylal i teraz czeka ale cos tam dostal ze go najprawdopodobniej przyjma Ale ok Tylko musze za cos zyc do tej pietwszej wyplaty a rachunki i jedzenie sie samo niezaplacii i nieznajdzie Ponownie staralam sie jak Damian jeszcze pravcowal o child benefit i nieprzyznali nam Nadina bedzie miala 9 miesiecy i nigdy na nia niedostalam nawet centa Nigdy nie narzekalam na pieniadze zylo sie bez tych benefitow i dodatkow ale teraz przydalaby mi sie jakas pomoc Nawet dla siebie szukam pracy chocby na weekend Damian mowi ze mam sie nie przejmowac on wszystko zalatwii i damy rade Ale ja niemoge siedziec z zalozonymi rekoma i sie nieprzejmowac Gdy on ma wszystko na glowie Nawet niewie ze z wami rozmawiam na ten temat Sadze ze zly by byl Wiec prosze niech to zostanie miedzy namiiiiii .....
Wybaczcie za bledy ale na fonie pisze

Ciezko mi sie pisze o takich sprawach :(

Ostatnia edycja:
Do góry