reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
helooo dziewczynki:) ja wlasnie ogarnelam dom po huraganie!!!!!!urodzinki dominika sie suuuuuuuuuuuper udaly :) dzieciaki zadowolone !!!a najbardziej dominik :) fajnie tak patrzec na zadowolone i szczesliwe dziecko:)
kaja i justyna fajnie,ze mnie(a w sumie mnie to tylko przy okazji :( )odwiedzicie :)
postaram sie cos dobrego upiec!!!
dobranoc :)

Ano racja, Dominik ma dziś urodziny :zawstydzona/y:... Wszystkiego naj, naj, najlepsiejszego dla Niego :tak::-D:tak::-D

Zmykam spać, do jutra, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzieńdoberek

natinke spóźnione życzonka:zawstydzona/y: naj naj dla Dominika:tak::tak:
a to ciacho dla dziewczynek mi już zapachniało od rana :-D:-D:-D

martuana smutne wieści:-(

krycha zostaje tylko ślinka:-D:-D ja tez jeszcze trochę poczekam ...aż będę w PL:nerd:

tak mi się rano przypomniało, ze to nasza Olivca się nie odzywała dawno:sorry2:
olivco co tam u Majki słychać napisz nam tu szybciutko:tak::tak:

Witojcie! Jak Wam nocka minęła? Bo mnie okropnie szybko :baffled:... Ale co tam, za kilkanaście godzin znów będzie :-D:-D:-D:-D! A z Młodą wstać trzeba - dziś moja kolej była...

Ms.Marple, już mi się odechciało tej zapiekanki teraz to babka ziemnaczana, taka najzwyklejsza ze śmietanką za mną chodzi :-p;-)! Kiedy Ty do Polski lecisz?

Drozdusia, jak wieczorek? Według planu :rolleyes2:?

Dzieć mi wisi na ramieniu, wię do klikania i miłego dnia :tak:

Witaski

Martuana naprawde bardzo mi przykro:(:( moje kondolencje!!
Wyobrazam sobie co czujesz, ja mam jeszcze dwie babcie, ale jedna jest dla mnie jak mama!!!Cale zycie zreszta byla.... i poprostu niewyobrazam sobie ze kiedys umrze...:(:(:( jak nawet o tym mysle to mi lezki ciekna:( jeszcze raz bardzo wspolczuje i tym bardziej ze na pogrzeb jechac nie mozesz:(

A my znow chorzy tzn tylko ja i Sophiejka!! Nawiedzila nas katarzyna (czyt. katar) i poprostu czujemy sie fatalnie mi cala glowa peka, to i pewnie mala ma podobnie bo to zapewne ten sam wirus, wczoraj z nosa nam cieklo a przez noc wszystko sie posklejalo i jest jeszcze gorzej.... ja to jeszcze nosa moge wydmuchac ale malutka buidula ledwo co oddycha, jak ja jej moge pomoc, psikam jej woda morska i probuje oczyszczac gruszka, ale to malo co pomaga:(:(
Ehhh i ja mam smutne wiesci:( dwa lata temu Kieran mial wycinanego pieprzyka takiego wielkiego z plecow, bo podobno wygladal nowotworowo, i teraz poszedl wczoraj na sprawdzenie i musi kolejnego wyciac:(:( troche sie martwie bo on jest poprostu obsypany pieprzykami:( i wszystkie prawie wygladaja nie ciekawie, takie ciemne i o dziwnych ksztaltach:(

Aha ja ciagle jestem chetna do tego fikolandu tylko moze jednak w nastepnym tyg, albo podkoniec tego tygodnia gdzies w piatek jesli by nam juz to chrobsko przeszlo....co Wy na to???

heja baby ...
Goska zdrowka zycze :)

Ahh i bylismy zalatwic cokolwiek z tym benefitem i Damian mial sprawe i niestety nic nie zalatwilismy ;/ :(

Na dzisiaj chyba spasuje juz z pisaniem Milego dnia wam zycze

reklama
Gosiulka, a myślałam sobie o Tobie dzisiaj :-D, tak się zastanawiałam czy już rady z książki w życie zaczęłaś wprowadzać ;-)! Zdrówka życzę, no i żeby te pieprzyki nie były zwiastunami czegoś niedobrego...

Sylcia007, wena Cię opuściła? Nie martw się, dziś nic nie załatwiliście to załatwicie w innym terminie! Głowa do góry Maleńka :tak::tak::tak:

Aga_irlandia, hop, hop!!!! Czyżby Cię zapał twórczy wciągnął i dalej ściany Mayeczce wyklejasz???

Alex2339, a jak tam Twoje bóle głowy, czyżby Cię już na dobre opuściły, co daj Boże?

Ano właśnie, jakoś tak Olivca się nie odzywa i Aine :-( chyba czasu nie mają...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry