reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

ja niestety nie wiem.. kupuję gotowe gofry z lidla i przypiekam w tosterze:-D:-D
hmmm też dobry patent :-)
W zeszłym miesiącu leciałam pierwszy raz sama do PL,mój mąż nawet się cieszył :-pale po dwóch dniach już chciał bym wracała(a poleciałam tylko na 4 dni ;-)) fajnie tak czasem zatęsknić.Miłego lotu Kaja

reklama
hmmm też dobry patent :-)
W zeszłym miesiącu leciałam pierwszy raz sama do PL,mój mąż nawet się cieszył :-pale po dwóch dniach już chciał bym wracała(a poleciałam tylko na 4 dni ;-)) fajnie tak czasem zatęsknić.Miłego lotu Kaja

Noo dobrze jest czasem zatesknic :)) a co do gofrownicy Hmm to ja niestety nie widzialam nigdzie takiej :(

Oj Bożenko ja tu na taaaaaaaak ścisłej diecie a Ty tu z goframi wyskakujesz:wściekła/y::-D No nic wybaczam wkońcu jesteś ciężarówka;-) zresztą wszystkie tu ciężarówy tylko jedzonko a mi się te wasze zachcianki śnią po nockach:-D ale trza cosik ze sobą zrobić jeszcze mi tylko niecała dyszka brakuje do sukcesu:-p;-) i finisz wkońcu heheh i wtedy się napije suuuuuper tuczącego ajerkoniaku :-D nawet sobie przywioze z Polski bo tu nigdzie nie moge kupić:wściekła/y: A o której przyjedziesz Bożenko może uda mi się upichcić jakieś dobre naleśniczki z serkiem i jakąś czekoladką czy co tam znajde hehhe:-D;-);-) A my już dzieci pousypialiśmy i troche dla siebie czasu :-) Kaja ja za dwa tyg.. lece a mój już truje że obiecałam że go nigdy nie zostawie że On nie wytrzyma 10 dni bezemnie a ja się drażnie że bez moich objadków i ciepełka w wyrku:-D

hej kobietki.zostawić was na jeden dzionek i tyyyyyle naskrobane:szok:
Aga chyba widziałam cię ok 11 jak szłaś z Mayeczką z lidla.my wyjeżdżaliśmy ze stacji texaco i jechaliśmy do Dublina-machałam ci ale nie widziałaś:-(
Sylcia to jakieś szopki to co oni z wami wyprawiają.trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło:tak:
Gastone ogromniastego apetytu życzę i zachciewajek ciążowych;-)
jeśli chodzi o fikoland to ja też się piszę.myślę że nic mi nie wypadnie do wtorku
ms.marple odbierasz jutro pampki?
camomile Igorek to zuch chłopak.a jutro ja śmigam do fryzjera:-p

witam sie :)
ja po pracy padam na pysk normalnie jestem wykonczona...
Gastone zycze apetytu :)
tez sie pisze na fikoland i Sylcia Ty tez masz isc :) nie martw sie o kaske bo za nasze bajtle nie trzeba placic mamy wstep free a Martuana Cie na bank ze soba zabierze... prawda Marta?? :)
mam nadzieje ze sie wam wszystko wyjasni :)
co do listu z chb to tez dostalam jakos przedwczoraj i tez z data 25.!2.2009 ciekawe czy mi wyplaca tego childa bo jak nie to lezymy.... Bartosz dalej bez zasilku i zyjemy sobie z mojej polowicznej a raczej polowy z polowy pensji super co :/ wiec Sylcia kto jak kto ale ja Cie rozumiem i to bardzo :(
a i cos jeszcze mialam napisac ale nie pamietam taka jestem zmaczona :( papappa do juterka mam nadzieje ze bede miala czas na bb bo jutro sie na calego przeprowadzamy :)

Dzięki laseczki za miłe słowa ale lecę w czwartek ;-)a lecę na 2 tygodnie wracam 2 lutego,Uciekam bo mały niby zasypia i zaraz się budzi:baffled:to chyba po szczepieniu:dry:do juterka i spokojnych nocek

reklama
Sylwia wyslalam Ci wiadomosc na priwa i imie tej babki z citizen. TRZYMAM KCIUKI!!!

Ja tez juz wkoncu ide sie polozyc, juz nie pamietam kiedy tak pozno szlam spac, ale tez mamy male problemy,i tak gadalismy do tej pory z Kieranem , chyba da sie zalatwic:)
Dobranoc

Do góry