reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Limerick

Sylcia wporzadku, odbiore Cie z domku, jak tak tylko zaproponowalam gdybys nie wyrobila sie z powrotem do domu:), jak cos to jeszcze jutro sie zdzwonimy, wiec tak okolo 12 bym byla Oki czy po 12 mam byc??

reklama
Sylcia wporzadku, odbiore Cie z domku, jak tak tylko zaproponowalam gdybys nie wyrobila sie z powrotem do domu:), jak cos to jeszcze jutro sie zdzwonimy, wiec tak okolo 12 bym byla Oki czy po 12 mam byc??

Kochana ja w ogole jestem bardzo wdzieczna ze mnie wezniesz z soba :)) Moze tak po 12 badz co ? Bedzie Ci pasowac ?

dzieńdoberek
no cieszę się, że się zbieracie wszystkie do fikolandu:tak::-D:-D mój męż już wywieziony i auto pod domem więc i ja się szykuję:-D:-D

cytrusek mam nadzieję, że i tobie się uda dzisiaj i zamiast ciężko pracować pokawkujesz z nami

drozdusia może z rana i humorek będzie lepszy:tak:

Berek ;-)! Wstałam, Prenatal wzięłam i póki co jest oki, ale jeszcze nie jadłam śniadania :baffled:, jednak jestem dobrej myśli :-D!

No nic, trzeba jednak wziąść się za to jedzenie, bo śniadanie to podstawa, nie :-p? Miłego dzionka i do zobaczyska :sorry2:

Mam nadzieję, że trafimy do tego fikolandu :-p:zawstydzona/y::-D

Witam się i ja:tak:
udanej zabawy w fikolandzie, wiecie co jak się czyta że u Was zimno i że marzłyście w nocy to mi aż się nie wiem czemu cieplutko zrobiło:-D:-D nie to żebym się z tego cieszyła ale tu jest w Pl dziś za oknem -13 więc się pocieszam że jak wrócę do domku to będzie ciepło i w ogóle.Choć i ja dziś mam zamiar dzieciaczki wziąść na dłuższy spacerek wziąść bo niby z dnia na dzień ma być coraz cieplej ale mają być śnieżyce:baffled::szok: ale i tak fajnie że przyleciałam;-)tylko Michał mi się jakoś poprzestawiał i... wstaje ok 7.00 robi drzemkę ok 11 i potem popołudniu:szok::szok: mam nadzieję że to tylko krótkotrwała zmiana bo jak w domu miałabym wstawać o 6 to masakra jakaś:szok::-D:-D

reklama
witajcie mamusie

wpadam na chwilke bo czasu ostatnio na nic nie mam..... nawet czytac was nie mam kiedy i mi sie zaleglosci straszne porobily.................

znikam wiec do zajec bo sie nigdy nie wygrzebie a tu by pasowalo juz wyprawke dla maluszka szykowac..... i pokoik urzadzac...............eh kiedy ja to wszystko zrobie :sorry2:

Do góry