reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

kaja rozminiemy się bo ja we czwartek lecę do PL ale po powrocie to odwiedzę waszą wieś to pokawkujemy:tak: mam nadzieję, że już będę się lepiej czuła:baffled:

natinke wiem, że to hormony ale kurka!! ta wiedza mi wcale nie pomaga:-D:-D:-D
wam też życzę cierpliwości z tymi sąsiadami moi na szczęście jakis czas temu sie uspokoili, teraz są idealnymi sąsiadami:-D:-D

Agnieszka13111980 niestety nie wiem o zajęciach moze poszukaj info w arenie są różne zajęcia widziałam na pewno aqua aerobik:tak:ja tam chodziłam pływać ale jak już miałam wielki brzuch to mnie pilnowali albo prosili, żebym na płytkim pływała:-D:-D

reklama
Wpadłam jeszcze do was na chwilke:-D Bożenko już niedługo połówkowe i dobre samopoczucie wróci:tak: No i Tobie też wysokich lotów i świetnistej zabawy ;-)tylko się nie upij:-DSylwik za Ciebie dalej trzymam kciukasy:tak:Powodzenia laski a na imprezki czekajcie na mnie heheh to tylko 10 dni:-D

agnieszka ja osobiscie nie slyszalam o takich lekcjach ale moze w szpitalu zapytaj jak bedziesz na wizycie , tam maja mnustwo ulotek nt zajec dla ciezarnych to moze i zajecia na basenie sie znajda....... :confused:

sylcia widze ze masz jeszcze necika - to kozystaj puki mozesz :tak:

edziook a gdzie chodzisz na ten angielski??

Sylcia007, pamiętaj, że pomogę na tyle ile będę mogła, no i zawsze możesz do mnie wpaść jak będziesz miała ochotę!

Wiecie co, ostatnio koło mojego rodzinnego miasta zdarzyła się tragedia... Do tej pory nie mogę otrząsnąć się z szoku... I martwię się o przyszłość swoich dzieci :dry:, zobaczcie same jak macie ochotę, a myślę, że warto - Interwencja - INTERIA.PL - Wulgarny film i samobójstwo

Zmykam już do wyrka, bom zmęczona jak nie wiem... Dobranoc Kobiałki :sorry2:

Sylcia007, pamiętaj, że pomogę na tyle ile będę mogła, no i zawsze możesz do mnie wpaść jak będziesz miała ochotę!

Wiecie co, ostatnio koło mojego rodzinnego miasta zdarzyła się tragedia... Do tej pory nie mogę otrząsnąć się z szoku... I martwię się o przyszłość swoich dzieci :dry:, zobaczcie same jak macie ochotę, a myślę, że warto - Interwencja - INTERIA.PL - Wulgarny film i samobójstwo

Zmykam już do wyrka, bom zmęczona jak nie wiem... Dobranoc Kobiałki :sorry2:

Dziekuje kochana za chec pomocy :)) A co do filmiku Masakra ;/ Gowiarze i tyle ;/ Ja jestem za tym phii jej cale intymne chwile ;/ Chciala byc wielce dorosla miala swoje intymne chwile a tu tak go obsmarowala Krok zaszyc i tyle ;/ :wściekła/y:

sylcia jakbys miala gorszy dzien i chciala pogadac albo cos to dawj znac smialo.... chetnie pomoge :-):-) i glowa do gory niedlugo wam sie wszystko pouklada Wierze w to

dzieńdoberek

dzisiaj pierwsza:cool2: mąż szybciej do pracy pojechał więc i my już biegamy od rana:baffled:

nocka cieplejsza niż wczoraj, ale nie wiem czy nie będzie padał deszcz:sorry2:

Dzień dobry
Ale dziś szarawo Mam wolny dzień planowałam umyć okna ale chyba porzegnam się z tym zamiarem bo w deszcz nie warto hehehe
A jak tam mamusie dziś się czują?Mam nadzieję że troszkę lepiej:-p

reklama
Do góry