reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka dziewczyny moja rodzinka już wyszła a ja kawcie popijam:-D A my mamy dzisiaj 13 rocznicę :szok::-D ależ zleciało cały weekend świętowaliśmy haha nie dał zapomnieć jaka to jestem cudowna:-D no nic lece jakieś zakupki zrobić i prezencik mojemu M........ trzeba też jakąś kolacyjke wymyślić odświętną

dzień doberek:-)
ms.marple widzę że nie ma chętnych do fikolandu:confused2: ale nie bój nic-ja się z tobą wybiorę.i Sylcia zdaje się też jest chętna:tak: podobno w tym nowym niedaleko tons of fun jest też fajnie.jest ogromniasty:szok: ale dla naszych pociech podobno też jest miejsce do zabawy.może tam spróbujemy dla odmiany?

hello:)
ja chetna na bajkoland,ale jak zwykle mam kłopot z dojazdem :)
domi wkoncu w przedszkolu!!!!!!!!!!!zaraz przychodzi z kolega!narsazcie mozemy wyjsc do ludzi!!!!!!!!!!!mam nadzieje,ze koniec z chorobami w tym sezonie!!!!!
papa

Dzień doberek :-p! I znów trza sprzątać :szok::eek: ech... Ale luzik, jeszcze tylko podłogi zostały do umycia tylko nie wiem czy mi się dziś już będzie chciało, bo mam tttttaaaaakkkkkiiiiiieeeeegggggooooo lenia, że szok :-D:szok::-D

Ja już zgłaszałam swoją chęć na fikoland, ale jak będzie gdzieś usytuowany koło przystanku autobusowego w innym wypadku odpadam...

Natinke18, cieszę się, że dzieciaczki juz zdrowe! W końcu będziemy mogły się zmówić ;-)

Martuana, najlepszego z okazji rocznicy ślubu i kolejnych 13 - stu, conajmniej, w miłości, radości i szczęściu :sorry:

Camomile, wszystkiego naj, naj, naj dla Igorka :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Camomile wszystkiego naj,naj dla Igorka....ale przede wszystkim zdrowka:):):):)

ja juz posprzatalam.obiadek zrobilam, nawet caluski( takie a`la paczusie malenkie) tez zrobilam:)aaaa i spacer zaliczony tez ,bo trza bylo pojsc po male zakupki do lidla ,wiec poszlismy piechotka.....ale zimno ,jak nie wiem co:)
Teraz A poszedl po drewienko i zaraz rozpali w kominku,bo landlord przyniosl nam w sobote wklad i mozemy normalnie palic:)zarzekalam sie ,ze juz nie chce prawdziwego kominka,ale niestety dlugo nie wytrzymalam.....jednak taki prawdziwy ma swoj urok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ms.Marple, nie wiem co Ci poradzić z tym dziwnym posmakiem w ustach, ja takiego nigdy nie miałam (ani teraz, choć to może się jeszcze zmienić, ani z Oliwką)

Aga_irlandia, znaczy już możesz poodpoczywać?

Ja niedawno połozyłam Pyzę spać i czekam aż w końcu zaśnie łaskawie... Jak narazie słyszę, że fisiuje w łóżeczku, ale jest cicho, więc pewnie zaraz odpłynie ;-)! No i zabiorę się za drugie danie, bo jeszcze ziemniaczki muszę upiec i pomidorki zrobić! A to zimno na dworze przekonało mnie, że dziś posiedzimy w domu (leń wziął górę :-D:-D:-D), ale co tam, czasem można :-p...

Do góry