reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

No mi środa też jak najbardziej:tak: o 12-30 podjade po Natalke i możemy być przed 13 na miejscu myśle że ta godzinka jak znalazł każdej spasuje bo potem odbieram dziewczęta ze szkoły a do południa ogarne mieszkanko i obiadek zrobie więc pora jak znalazł taka przerwa na pogaduszki:-D

reklama
Nataleczko nie ma za co:tak:;-) ja zawsze chętna przecież wiesz:-Da z przyjemnością się z wami zobacze już tyyyyyyyle czasu mineło od ostatnich pogaduszki:-D Bożenko zimno wrrrr ja już też marze o lżejszych ciuszkach i to ubierania bobasków mnie dobija :szok:zanim ubiore jednego drugi zdąży się spocić :-D a nie maj słonko i nastroje lepsze:-D A chce mi się już wakacji i stroju kąpielowego opalanka nad morzem wow chyba się nie doczekam :-Dplaża mnie kusi hahhah:-Ddzieciaki w piachu a ja w słoneczku;-)

Witam.
Dzięki laski za życzenia. Igorek dziś miał dzień zastrzyków (pobranie krwi i szczepienie)+ wizyte u dentysty ale zniósł to dzielnie. Dostał nawet mały prezencik ze szpitala:-)
Co do fikolandu to nie wiem czy mi się bedzie chciało bo jutro małe party mamy:-)
Marta wszystkiego najlepszego w 14 roku bycia razem:)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki za życzonka :tak: Mam nadzieje że takich rocznic przed nami będzie jeszcze dużo :-D a ja dzisiaj się czuje taaaaaaaaaaka młodziutka i pełna wigoru hehheh chyba za dużo energi mam:-Dcosik dzieci dzisiaj ze mnie życia nie wyzioneły:-D:-) no i musze przyznać że mój Mati jest już suuuuuuuuperowy i poleży i posiedzi a co najważniejsze już nie musze skakać:szok::-Di o dziwo nosić też nie musze byle czasem przy nim poleżeć i potrzymać na rączkach od razu chce się żyć hahah nie to dziecie i jaki kochany hahah może moja kara mineła :-p:happy::rofl2:

bry wieczór...i dobranoc zarazem.zakładam że raczej nikogo już tu nie ma:sorry: tak jakoś ostatnio się składa że jak kwitnę przed kompem to tutaj pusto a jak tylko się zmyję to ruch się wzmaga:eek: ale nic nie sugeruję,być może to tylko zbieg okoliczności:confused::rofl2:
dobrej nocy kobietki

Dzień dobry! Czyżbym dzisiaj pierwsza się z Wami witała :szok::-D? Pobudka mamusie czas na śniadanko ;-)

Drozdusia, zbieg okoliczności nic więcej :sorry:...

No to zmykam zjeść małe co nie co :-p

reklama
Do góry