reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Rzeczywiście zmiany i jak dla mnie forum bardziej przejrzyste,przyjemne;-)
Natalia ja zawsze mam weekendowa zmianę:-D na szczęście dzieciaki po 8 zaczęły wstawać;-)

reklama
Halo mamuśki:-) pozdrawiam z cieplutkiej pl
Pogoda trafiła nam się na 100% ciepło słonecznie ymmm super
Jutro mamy badania 4d i mam nadzieję że dowiemy się kim będzie nasze dziecię;-) choć to już od dawna ma imię hehehe nasza mała Oliveczka:-)

hello lejdis widze ze tu juz od kilku tyg jest weekendowo ;/;/;/ laski co sie dzieje ja dziennie kilka razy wpadam zerkam ale kurcze monologu to mi sie niechce zbytnio prowadzic ...

agnieszka no to trzymam kciukasy abys sie dowiedziala wszystkiego :)

dzieńdoberek
niu jaka przyjemna grafika:tak:
i słoneczko piękne od samego rana:tak:
a my znów chorzy:angry: kaszlemy jak nałogowi palacze i Adal zasmarkany :angry:
już mi to bokiem wychodzi:dry:

musiałam trochę suwaczki przemodelować bo mi się cała strona zrobiła:sorry2:

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)))
ale śliczna podoga!!!!aż chce sie zdomu wyjść ,zaraz śmigam młodego do przedszkola zaprowadzic,potem tesco jak zawsze...no i moze kawka u MARTY popołudniu???MARTA co ty na to??mozmy wpasc??czy masz inne plany??? !!!!
BOŻENKA adula tez zakaszle z czasu,charczy non stop...nie wiem juz co o tym myslec,lekarka powiedziala,ze to do roku u dzieci normalne...co wymyslicie??denerwujące to jak nie wiem!!!
papa

BOŻENKA adula tez zakaszle z czasu,charczy non stop...nie wiem juz co o tym myslec,lekarka powiedziala,ze to do roku u dzieci normalne...co wymyslicie??denerwujące to jak nie wiem!!!

natinke w pierwszej ciąży nie byłam przeziębiona ani raz, a teraz praktycznie non-stop:baffled:
i dzieć też, rozumiem, że wychodząc z domu do ludzi jest większe ryzyko zachorowania
ale trochę mnie to denerwuje:baffled: trzy dni spokoju i od nowa:crazy: ale co zrobić:baffled: siedzieć w domu cały czas z dzieciem mi się nie chce:dry:mam tylko nadzieję, że wiosną będzie lepiej:tak::-D

Hejka pogoda rewelacyjna:)Ja niedługo też do lidla podjade bo jakieś Polskie produkty mają być no zobaczymy hahha:) Natalko pewnie wpadaj zapraszam :)

Dzień dobry! Ależ to słonko pięknie przez okna zagląda :-D! Zaraz zmykam na spacerek z zakupkami połączony ;-)...

Ms.Marple zdrówka Wam życzę! I niech ten okropny chorobowy okres się już skończy, bo faktycznie to strasznie uciążliwe :szok:!

No to zmykam, miłeog dnia :sorry2:

reklama
dzień doberek.słoneczko przepiękne ale jest dość mroźno.ale ostatecznie wolę taką pogodę niż wiatr i deszcz:sorry2:
ms.marple no to nieciekawie:baffled: miejmy nadzieję że szybko się wykurujecie;-):tak:

Do góry