reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam się wieczorową porą
ależ dzisiaj pogoda była cudna:tak: podobno cały tydzień ma być ładny:tak:
ze zdrówkiem już lepiej syrop drosetux działa i prawie już nie kaszlemy tylko Adal zasmarkany jeszcze:sorry2:
na szczęście bajtel już śpi i mam chwilę spokoju bo dał mi dzisiaj wycisk... ani chwili spokoju:baffled:

camomile a Igorek już sam biega czy jeszcze za rączkę woli?

martuana już pokoik i łóżeczko zrobione? my kołyskę jeszcze rozkręciliśmy i schowaliśmy a co to za wypadzik z natinke planujecie?

drozdusia zapomniałam zapytać jak bilans maluszka wyszedł? dużo urósł?

beakta a jak twój malec? biega? grzeczny jest?

reklama
hello wieczorowa pora :)

bekata a wiec juz wiesz harvey norman pc world to sie chyba nazywa i currys :))

kryska noo to my juz pogadalysmy o tych calych plamieniach i juz wiesz co ja na ten temat mysle :)

bozenko zdroak wam zycze i mniej tego chorowania :)

PS dziewczyny a co z tym dniem kobiet bo jest lada dzien a trzeba sie jakos zgadac czy cos ! bo w ciagy jednego dnia napewno sie nie dogadamy ... Jakiej propozycje macie ?

Moze na jakiegos drinka sie zmowic jak kiedys u cytruska sie zobaczylysmy :) ?

hello wieczorowa pora :)
PS dziewczyny a co z tym dniem kobiet bo jest lada dzien a trzeba sie jakos zgadac czy cos ! bo w ciagy jednego dnia napewno sie nie dogadamy ... Jakiej propozycje macie ?

Moze na jakiegos drinka sie zmowic jak kiedys u cytruska sie zobaczylysmy :) ?
sylcia ja na bezalkoholowego się piszę i raczej się dostosuję, chyba, że chcecie u mnie zrobić taki wieczór to zapraszam:tak::tak:

ms.marple pogonilki nas z przychodni bo niby świńska grypa i mają nam przysłać wezwanie.pewnie zrobią mu bilans na trzy miechy jak będzie miał już 5.myślę że po prostu im się nie chciało
a jeśli chodzi o dzień kobiet to może jakaś przytupajka w trinity,iconie tudzież angels??uprzedzam że nie każdy musi pić :)

Helloooo

Boziuu jakie tutaj zmiany stronka calkiem inaczej wyglada, polapac sie nie mozna....ehhh no coz kuuupe czasu mnie tu nie bylo, ale ciagle zyjemy:) tzn ja ledwo co .. bo Sophiejka juz prawie chodzi, tak z 3 kroczki juz czasami sama zrobi, i normalnie calymi dniami mi glowe zawraca zebym znia po domu w kolko maszerowala!!! ledwo zipie a i plecki mi juz upadaja :(

Drozdusia jesli chodzi o ten bilans to i nas pogonili jak poszlismy na 9 miesieczny bilans i powiedzieli ze mozliwe ze dopiero bedzie miec zrobiony jak bedzie miala roczek!!

Krycha dbaj o siebiei malenstwo!! Plamienie o kurcze!!! mam nadzieje i trzymam kciuki ze to nic grozniego!!!

Camomile wspolczuje Ci tej pobudki i zycze by dzisiejsza nocka byla spokojniejsza i dluzsza!!

Sylcia jak sprawy u Ciebie sie maja, jak Ci sie mieszka no nowym miejscu:)??

Bożenko właśnie dopiero dzisiaj rozłożyliśmy łóżeczko i Mati jak go tylko położyłam usnoł :)I od dzisiaj mamy łoże dla siebie:) A co jutrzejszego wypadu to idziemy z Natalką na spacerek do miasta:) Rozmawiałam z Cytruskiem jak na razie jest baaaaaaaaaardzo zajęta bo cały czas w pracy nawet w soboty:( Bidoczka aż mi jej żal ale jak znajdzie chwilkę to się odezwie i mówiłam jej o dniu kobiet ma się zastanowić bo też nie wie jak z pracą:) No nic ide do mężusia:)

Ms.marple no maly biega, biega i broi haha :) ....mam takie duze okno w salonie dosc nisko wiec uparcie na nie wchodzi. Nie mowiac o stole :)...jak jest u gory to wszystko co wpadnie mu w laplki zrzuca na dol przez bramke. Trzeba uwazac jak sie na dole chodzi bo mozna dostac jakims samochodzikiem w glowe :) no i wiele wiele innych sytuacji bardzo go interesujacych a nie zawsze przyjemnych dla nas :)

dzieńdoberek

właśnie obejrzałam program o rodzicach wychowujących wieloraczki:szok::szok:
ło raaajjuuu.. a ja z jednym nie nadążam a babka miała czworaczki 1,5 roczne i 4ro latka:szok::szok:
podziwiam:tak::tak::tak:

gastone zawsze zapomnę zapytać a ty masz jednojajowe bliźniaki?

bekta jakbym widziała mojego agenta:-D:-D:-D

martuana ano cytrusek już wciągnięta do pracy:tak:ostatnio miała chęć przyjść do fikolandu ale coś jej przeszkodziło:tak:pewnie brak czasu

drozusia jeśli chodzi o dzień kobiet, to ja bardziej bym się skłaniała do domowej imprezki ale oczywiście jeśli większość będzie chciała wyjść to się nie pogniewam;-):-D:-D

hej mamcie,dawno sie tu nie udzielałam:sorry2: na mamuskach z ennis kurz zalega ,wiec nie mam kogo tam pytac.czy któraś z was robiła irlandzki paszport dla malenstwa?? co trzeba zrobic zeby takowy dostac?? i gdzie najlepiej zrobic zdjecie maluchowi do paszportu,raz a dobrze ??

reklama
Witojcie! Kojeny pięknie zapowiadający się dzień, aż miło :tak::tak::tak:. Ja dopiero niedawno wstała, a z rańca budzona byłam przez Oliwkę buziakami :-D:-D:-D:-D:-D miłe to było, nie powiem, i zupełnie nowe! Ale i tak jeszcze zakryłam się kołderką, bo to nie moja kolej na poranne wstawanie;-)

hej mamcie,dawno sie tu nie udzielałam:sorry2: na mamuskach z ennis kurz zalega ,wiec nie mam kogo tam pytac.czy któraś z was robiła irlandzki paszport dla malenstwa?? co trzeba zrobic zeby takowy dostac?? i gdzie najlepiej zrobic zdjecie maluchowi do paszportu,raz a dobrze ??

Bierzesz formę na poczcie, wypełniasz (musi się na niej również podpisać GP albo inna poważana osoba która potwierdzi Twój pobyt tutaj lub Twojego partnera no i gardziasz musi się podpisać). Fotki możesz zrobić na przeciwko Debenhamsa (czy jak to się pisze) w tej aptece na rogu. Aha i musisz wydrukować jeszcze jedną formę, formę A z ichniej (paszportowej) strony internetowej. I jak już będziesz miała kompelt dokumentów to dopiero idziesz po podpis na Gardę. A później wysyłasz pocztą wniosek razem ze swoim i partnera paszportem i czekasz i przychodzi do domu. Warto dokupić usługę ekspresową wtedy w ciągu kilku dni odsyłają. No, trochę namieszałam, ale myślę, że zrozumiałaś, no i może jeszcze dziewczyny coś dopiszą.

Dziś już od rana nic nie leci, tylko krzyz mnie boli, ale pewnie rozruszam się zaraz :sorry2:

Miłego dzionka życzę :-)

Do góry