reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam po nieco lepszej nocce:-)
Ms.Marple Igorek biega już sam ale lubi mnie jeszcze za rękę pociągać zwłaszcza jak jesteśmy u kogoś:-D
Gosia widze że zaczyna się u Was okres który u mnie trwał baaardzo długo. Oby Sophie szybciej zaczęła samodzielne chodzenie.
Wy planujecie gdzie ię zabawić a ja planuję jak się spakować. Cały bagaż podręczny to sprzęt do zastrzyków więc zostaję tylko z jedną walizką dla mnie i małego:szok: Jak ja się zmieszczę:confused:

Krycha dzieki za info:)tylko jest maly problem...co jezeli my nie mamy paszportow??tylko dowody ?? czy to wystarczy ??

Hm... No tego akurat nie wiem :baffled:...

Camomile, co się łamiesz, zabierz ze sobą, dla siebie wiosenne ciuchy i jakoś się pomieścicie :-p! A tak poważnie Ty się ciesz, że w sumie jedziesz na tak krótko, bo aż tylu ciuchów nie będzie Ci potrzeba... Poza tym jest cos takiego jak pralka, nie ;-)? Dasz radę! Mogę Ci pomóc jak chcesz :-D

Wiesz Krycha to się łatwo mówi. Ale to naprawdę nie jest łatwa sprawa tym bardziej że ja sobie nie wyobrażam chodzić ciągle w 2 bluzkach i la małego nie mogę wziąć tylko kilku rzeczy. Ehh

hellol :)

kasia limerick wiesz co my zdjecie do paszportu robilismy sami Na papierach do paszportu irl masz punkty jak ma zdjecie wygladac i jaka ma miec wielkosc :)

gosia gartulki dla Sophie :))

No dziewczyny piszta cos o tym babskim combrze bo dnii leca ... i leca ...

Hej laski my już po spacerku:) Nati dzięki za miłe towarzystwo:) Moje dzieciaczki cosik marudne ale dałyśmy rade:) A co do dnia kobiet to ja chyba jednak odpadne po pierwsze w ten dzień mój mężulek cosik szykuje i to jest tajemnica hahhah a pozatym z Matim nie mam jak troche kłopot bo nie bardzo mam go jak zostawić cycuś mamusi więc wyjście odpada:)

helllllo babki..... witam sie z Pl tu mam neta wiec bede zagladac
kasia limerick jezeli nie macie paszportow to potrzebny wam bedzie akt urodzenia z Pl my bylismy w takiej samej sytuacji
a z tym babskim wypadem to ja tez sie pisze prosze na mnie czekac albo sie do mnie zwalic zapraszam :):):)

reklama
Bożenko a byłaś w Nexie?tyle że nie całkiem niedrogo:( Justyś no wkońcu trzeba by było do Ciebie zawitać hahha a tak sobie właśnie o Tobie myślałam:)

Do góry