reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia:)

Ja juz sie udaje na spoczynek:)Maycia cos ma dzis ciezki dzien,dziasla jej dokuczja,troche sie zlosci i kiepsko spi....ciekawe ,kiedy te zebole jej powylaza:):):):)

Dobranoc....

Aguś STO LAT STO LAT STO LAT
no to tak po cichutku wracam sobie, bo oto nawet bym nie wiedziała ze mam za Sylwię w kciuki trzymać, ze tyle się dzieje a ja ciekawa jestem co u was, nie będę musiała dzwonić do każdej z osobna-a z zasięgiem na tej wiosce ciężo.. no i będziecie wiedziały co u mnie. To wracam

Olivca jestes ;* :) dziekuje bardzo kochana i wiesz za co :) ... :) ciesze sie ze bedziesz z nami czesciej :) no i Ty napewno wiesz za co trzymac kciukii rowniez z Twoja wielka pomoca moze sie udac Oraz pomoca kilku innych osobek Ktorym rowniez dziekuje :*******

A wam dziolchy jutro opowiem jak sie uda :))

a ja myśłałam że juz wszyscy śpią :) Sylcia do spania i mówię Ci ja: Jutro będzie dobry dzień! Głowa do góry a ja już tam do Limerick wysyłam dobre aniołki :) Ale ja się za wami stęskniłam rany... No i lekturę mam jak nigdy, w ogóle wstyd się przyznać ale zapomniałam jak się odpisuje na posta :( Nie można jednak robić takich przerw... Juz nie zniknę

ahh nie ma sie co wstydzic forum zostalo zmienione raz i znow dali nowe kolorki i zostalo tu oliwkowo rozowo :)) Twoja Mayka juz 7 miesiaczkow ma :O doslownie szok !!! Pannica wielka A jak fotyogladalam to nie moglam sie nadziwic :))
Za aniolkii bardzo dziekuje :* A co do lektury to o ho ho jest duzo do czytania :) ale byly czasy ze trzy cztery posty byly na dzien ale od jakiegos tyg forum odzywa :)) Mam nadzieje ze teraz dziennie choc raz cosikk naskrobiesz :) A jak na razie zmykam spac Bo musze jutro wstac :))

Buziakiii :*************

Dobranoc lejdis :)

dziennie sylcia, jak paciorek, obiecuję! czytam i czytam i nawet gdzieś na diety mnie powiało, wow, nasze forum jest świetna, mój odwyk chyba na nic się zdał bo teraz to dopiero będę siedziała :) Oki do juterka mamuśki

Dzień dobry! Uffff, Oliwcia wstała dziś w lepszym humorze i mam nadzieję, że tak zostanie na resztę dnia, bo wczoraj to koszmar z Nią jakiś był :szok: non stop marudziła... I nawet mleczko z płatkami ładnie zjadła :-)

Olivca, Kochana, nareszcie!!! Jak mi tęskno za Tobą!!! Dobrze, że w końcu do nas zaglądnęłaś i już nie znikaj więcej, co? Bo Ty to taki "dobry duszek" tego forum jesteś :tak::tak::tak:

Sylcia007, kciuki już trzymam! Póki co w stopach ;-)!!!

Kasia limerick, jakby co to pisz na fona, oki? Bo może mnie już na forum nie być :blink:...

Lecem na śniadanko i szykować sie powoli do fryzjera :-p! Udanej środy życzę :cool2:

reklama
Witam się i ja
Sylcia-i ja trzymać kciuki będę-za cokolwiek-byleby się udało
Krycha-przyjemności u fryzjera(a do polskiego chodzisz czy irl?)Oby córcia codziennie Ci w dobrym humorze wstawała,bo i Ty sama wtedy radośniejsza jesteś:)))
Justysia-nie duś;))))
A dziś brykam focie do paszportu swemu najmłodszemu Dziecięciu zrobić...i może clonmel odwiedzę-zoologiczny:)
Co ja tam jeszcze chciałam....Niepamiętam.Ale wszystkim Wam miłego dzionka życzę

Do góry