reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam sie !!!!!
ja sie zaraz zabieram za pakowanie :)
Cytrusek tak mowie o patrykowej srodzie :) jezeli bede miala wolne oczywiscie :):):) i mozesz mnie nawiedzic cala familia nie ma problemu :)

reklama
dzień doberek
witam się w złym humorze bo się rano zważyłam:wściekła/y:

i w dobrym też bo mamy mały sukces, dzisiaj adal przespał całą noc bez karmienia o 23ciej przez sen, wreszcie odstawianie zaczyna działać:tak:

justysia ja też chętna jestem (o ile nikt mi się nie zapowie na grilla) ale że to wolny dzień to i mężowski będzie chciał się rozerwać:zawstydzona/y:
może jednak przełożysz termin na babską opcję co?:-D:-D
a jak po drodze zobaczę jakieś babki z wózkami to zgarnę:-D:-D

lecę na kawkę
i chyba dietetyczne śniadanie:szok:

witam sie !!!!!
ja sie zaraz zabieram za pakowanie :)

A o której masz lot? Spokojnej i bezpiecznej podróży ;-)

Ms.Marple, jakie dietetyczne śniadanie w ciąży??? No co Ty? Dzidzia rośnie to i mamusia troszkę cięższa się staje, ale zejdzie później, przecież wiesz ;-)... No o gratulki ogormne! Adaś to już prawdzyw facet się zrobił, chociaż ci dużo strasi raczej potrafią o tej porze jeszcze w lodówce szczęścia szukać :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja:)
Dzięki Dziewczynki-ległam wczoraj jak małe dziecko(tylko palca w buzi brak)
Justysia-hmmmm-no to my już nie bedziemy się wpraszać-bo od nas to hurtowo(z Danielkiem 5 osób):(
Sylcia-przez sen normalnie cały czas myslałam,że zapomniałam Ci pracy pogratulować-tak więc GRATULUJĘ(oby była satysfakcjonująca)
Drozdusia-myśl myśl-jak jest okazja to dlaczego by z niej nie skorzystać:)
Krycha-obyś miała rację-ja też liczę na słonko:)
A wiecie jaka ze mnie du.a-pojechałam dziecku paszport zrobic i nie wzięłam ze sobą aktu urodzenia:(
Nie mogłam uwierzyc na miejscu w swoje roztargnienie:(

dzień dobrry :)))
SYLCIA BARDZO SIE ,ZE WKONCU WAM SIE UKŁADA PO WASZEJ MYŚLI :)I NAPWNO DASZ RADE!!!!!!!!!!
OLCIA Adula ma sie dobrze!!zębole jej wychodzą,ale w sumie bezproblemowo to przeżywa :)a jak MAJCIA??pewnie już sie za chodzenie zabiera :)
CYTRUS jestem jestem:) jakośost cie w sklepie nie widuje :)
JUSTYSIA ja też chetnie przyjade...ale chyba mój m bedzie musiał przywlec sie za mną bo tez ma wolne...a kiedy bedzie avon???bo ja za tydz wylatuje,a mnie tu laski ścigają:)
miłego dnia :)

Dzien doberek:-)

Bozenko to Adal jeszcze w nocy jadal?????:szok:o rany......moja Maycia odkad skonczyla 3 miesiace wogole w nocy nie jadla...teraz ostatni raz zje o 22 i do rana spokoj:)pewnie spalalaby dluzej,ale o 7.30 musze ja budzic ,bo dziewcz\yny porozwozic trzeba:):tak:

No a tak poza tym, to juz mamy piatek....i tydzien sie konczy i zaraz nastepny bedzie.....alez ten czas leci:szok:

Widze grillowo bedzie hehehhe...my moze tez sobie odpalimy jakiegos grilla....choc to nie dla mnie ,bo ja nie lubie grilla(podobno jakims odmiencem jestem:baffled:), moge naszykowac,porobic cudenka ,ale juz jesc nie bardzo lubie.....

No nic....chyba trzeba sie pwoli ewakuowac:)
zycze milego,slonecznego:cool2: i cieplego dnia:)

Bozenko to Adal jeszcze w nocy jadal?????:szok:o rany......moja Maycia odkad skonczyla 3 miesiace wogole w nocy nie jadla...teraz ostatni raz zje o 22 i do rana spokoj:)pewnie spalalaby dluzej,ale o 7.30 musze ja budzic ,bo dziewcz\yny porozwozic trzeba:):tak

no właśnie jadł o 23ciej bo idzie spać o 19tej po lekkiej kolacji- więc śpi ciurkiem 12godzin i mu było trochę mało:sorry2:
teraz mu daję pełną butlę przed snem i ostatnio udaje się przespać całą noc:tak:

Gratki dla Adalka :)
Lubiczanko nie ma sprawy im nas wiecej tym weselej :):):)wiec zapakuj cala rodzinke i zjezdzajcie do limerick

tylko dziewczynki jest problem bo nie wiem czy pracuje i czy na bank mam wolna ta srode dajcie mi czas do niedzieli jak bede miala wolne to sie bankowo widzimy :):):)

Natinke avonki odbiore w niedziele i moge Ci je podrzucic odrazu tylko bede musiala je u Ciebie posortowac a jak nie w niedziele to na spotkanku :)

Justysia-nie bedę ukrywać,że jak dla mnie może być każdy inny dzień(poza weekendem-bo to znowu hurt)piątek,czy czwartek,czy jeszcze w nastepnym tygodniu:)

reklama
Justysia-nie bedę ukrywać,że jak dla mnie może być każdy inny dzień(poza weekendem-bo to znowu hurt)piątek,czy czwartek,czy jeszcze w nastepnym tygodniu:)

hurt tez moze byc :) prawie wwszystkie przyjada z mezowskimi.... oni beda grillowac a my poplotkujemy a pozniej smacznie zjemy :):):)

hmmm cos mi to pakowanie nie idzie jak zwykle mam za duzo :/

Do góry