reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Odi no to na bank sie spotkamy:) Musisz mi tylko powiedziec jaka bryka jezdzisz( znaczy sie wozkiem) cobym jakies pojecie miala:):)::)no chyba ze fotke jakas wrzucisz:)cobym jakis obcych bab nie zaczepiala:)
no bo tak wogole to mam Agnieszka na imie jakby kto nie zauwazyl hahahhah[/QUOTE]

Aga
przepraszam ze sie nie odzywalam, ale jakos ciezko mi sie ostatnio wybrac na ten spacer w tamta strone, zawsze cos, jak nie pogoda to trzebabylo sprzatac, potem maly zasmarkany i tak w kolko
mam nadzieje ze wkoncu pojdziemy na ten spacer, tylko nie wiem dokladnie kiedy.
pozdrawiam

reklama
no Camomile dzieciaczki to zazwyczaj robia nie to cobysmy sobie zyczyli i zazwyczaj nie wtedy gdy my mamy na to ochote :))))
a my bylismy dzisiaj na socjalu i hehe:) stoimy w kolejce a tam wychodzi laseczka z facecikiem z wiolonczelami siadaja na stolkach na czerwonym dywanie i zaczynaja grac!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: myslalam ze pekne ze smiechu:):-D:-D:-D chyba chca bezrobotnym humory poprawic:baffled::baffled::baffled: nie wiem o co w tym chodzilo:confused::confused::confused:

Odi no to na bank sie spotkamy:) Musisz mi tylko powiedziec jaka bryka jezdzisz( znaczy sie wozkiem) cobym jakies pojecie miala:):)::)no chyba ze fotke jakas wrzucisz:)cobym jakis obcych bab nie zaczepiala:)
no bo tak wogole to mam Agnieszka na imie jakby kto nie zauwazyl hahahhah

Aga
przepraszam ze sie nie odzywalam, ale jakos ciezko mi sie ostatnio wybrac na ten spacer w tamta strone, zawsze cos, jak nie pogoda to trzebabylo sprzatac, potem maly zasmarkany i tak w kolko
mam nadzieje ze wkoncu pojdziemy na ten spacer, tylko nie wiem dokladnie kiedy.
pozdrawiam[/QUOTE]

ale że o co chodzi-bo nie kumam???

jakby trosze się rozpogodziło:dry: to chyba do sklepu się przejdziemy ale teraz tubisie:cool2:

drozdusia ja bardzo chętnie do twojego fikolandu zawitam jeszcze w tym tyg
ale jeszcze mam przejażdżkę do justysi z kasą za avonki
a może też się wybierzesz? a może któraś mamka się wybiera?

Bożenko ja bardzo chętnie ale zależy kiedy.jutro by mi pasowało ale po południu jak T wstanie po nocy bo będzie mógł mnie zawieźć.czwartek odpada bo mam gości.piątek też może być:tak: w sumie obiecałam Justysi że zajrzę do niej po świętach to fajnie byłoby się spotkać w większym gronie;-)

czesc dziewczyny jakie mam obolale nogi zlatalam sie dzisiaj jak glupia po miescie i nic nie kupilam chcialyscie wiedziec cos wiecej o mnie to mam na imie Kornelka co widac po avatrze dzieci nie mam narazie staramy sie z moim przyszlym mezusiem i mamy nadzieje ze sie cos wkrotce pojawi hihinic biore sie za sprzatanie i pranie ja nie mam tyle czasu zeby wpadac tu co chwile ale postaram sie w miare na bierzaco was odwiedzac i podyskutowac co nieco hi hi

Madziiu a u nas słoneczko i narazie deszczu nie widac:))

dziecię moje marudne ze szok a ja spałam tylko 4 godziny i nie mam siły z nim walczyc:/

reklama
Do góry