reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
heyka kobieciny :))

jak tam po sw patryku ? :) my jeszcze szybciorem skoczylismy na miasto, po spacerowalismy :)

a teraz chwilka dla nas :) Nadinka juz grzecznie spi wiec mozna cos poogladac wypic herbatke ;)

oj sylcia Ty imprezowiczko:-D

my dzisiaj mieliśmy grilla robić .. to się kurde rozpadało:dry:

po św patryku nijako..
pół dnia przeleżałam zakatarzona ..:baffled:
i z bolącym gardłem.. diś na szczęście o niebo lepiej..!!!

yhhhh

hejka kobieciny :))

vikamcia zdrowka zycze kochana :) kuruj sie jak najszybciej :*

my tez bedziemy grillowac w tym tyg o ile pogoda pozwoli Ostatnio na grillu objadlam sie tak ze nie moglam sie ruszac :)

milej niedzieli zycze kobieciny u mnie jak najbardziej niedzielnie :) rosolek miesko bedzie sie pieklo za chwilke wyskoczyc musimy jeszcze na plac zabaw z kureczka bo cieplutko na dowrze :) no i ogromne lenistwo mieszka u nas w domku :))

u nas też cieplusio..
a mnie bolą plecy..
mała gdzięs mi się uwiła na prawym boku i rozpycha się po wątrobie..
a mi ciężko duszno.. i wogóle... yhhh

jeszcze tylko 4 tyg i będzie po wszystkim:-p
grill moze dziś wieczorkiem.. hmm zobaczy się...

ale super piekny dzień:-)

reklama
Do góry