reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Vi wysle Ci messydza :) teraz jestem troszke busy i jeszcze blizniaki zagoscily u nas w domku :) Felix i Etna kociaki Nadii ;*****

Kora hellol :) ooo z tego co pamietam to jest tu kilka mam z raheen doradoyle i okolic :) sama kiedys mieszkalam na raheen :)
Napisz cos o sobie :) z checia poczytam Choc niewiem czy bede miala czas na czytanie Dziewczyny wala tyle postow ze szok :p. Jeden post na 2 tyg :p

reklama
Cos o sobie, to jestm mamą prawie 2 letniej Zuzi (skonczy 5 czerwca :D) mieszkamy tu juz prawie 5 lat i jakos tak wszystko po malu sie kreci :). Teraz caly moj czas pochlania Zuzu ale jak tylko moge staram sie wykradac nawet male chwilki dla siebie ;) inaczej sie nie da. Od kilku dni wczytuje sie w to formu i znalazlam kilka ciekawych rzeczy. Postaram sie byc na bierzaco:)

Wszystkim Mamą życze wytrwałości i samych radosnych chwil z ich pociechami !!!!

Hellol :)

Dziewczyny moje Wszystkiego najlepazego z okazji Dnia Matki Niech kazdy dzien bedzie wyjatkowy

Kora buziakii dla Corcii :***** fajnie ze bedziesz pisac, to moze zacznie sie cos dziac :) To moze teraz ja Sie przedstawie :))) Jestem Sylwia, wraz z Damianem mamy corke Nadie, Nadula 16 kwietnia miala 2 latka :) Ja jestem w Ie 3 lata i tez tak powolutku zycie sie kreci :p Teraz mieszkam poza Limerick, ale jak najbardziej zapraszam na kawe czy na plac zabaw mozna wyskoczyc :)

Hej :)
Troszke cicho u tych mam z limerick ;)
Zuzu juz po drzemce, pies sie kreci kolo nogi, wiec chyba czas sie pozbierac i wyjsc na spacer.
Milego leniuchowania :)

Sylcia tych życzeń to nawet nie widać Twoich :-p hehe
masz nowe koty :szok: o matko ja bym trzem nie podołała hehe
koorra no tak cicho tu czasami :-p

na szczęscie pogoda się poprawia i wkońcu mogę wyjść z małymi na dwór.. juuupi:-D

alex
jak tam u was??

Witam
Po males przerwie , ostatnio cos tu cicho bylo :(
Dziewczyny moja mala ma jz 8,5 mc:) i tylko 2 zabki:( na dodate prawie nic nie je , moze maci jakies sposoby na niejadkow?
Koorra ja jestem z raheen:) jak pogoda sie poprawi to chetnie bym gdzies wyszła

reklama
Do góry