reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej
)
Gsiad witamy po przerwie
niejadka masz ? Tzn nic a nic niechce jesc ? Czy po prostu wybredna jest dzidzia ? A zabkow to i tak ma duzo
nie martw sie Zebole sypna sie jak grzyby po deszczu 
Marga hellol
witamy cieplutko A ncw nie jest daleko a nawet jakby byl to i tak pisz
kazdy jest milo widziany 
Vi ojj lila musii znalezc innego kandydata ;
(
Gsiad witamy po przerwie
Marga hellol
Vi ojj lila musii znalezc innego kandydata ;
alex2339
Fanka BB :)
Alex powiększyła??/ o czymś nie wiem

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Marga wiatm 
Gsiad zawsze jestem chetna na wspolny spacerek
a co do ilosci zabkow to nic sie nie martw, mojej Zuzi pierwszy zab wyszedl dopiero w 13 miesiacu!!! a teraz ma wszystkich dopiero 12
a ma juz2 latka, a niejadkiem tez jest czasem musze stawac na glowie zeby cos zjadla 
Alex a jaki to piesek????
Gsiad zawsze jestem chetna na wspolny spacerek
Alex a jaki to piesek????
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
witam dziewczyny i pozdrawiam
Dziewczyna wczoraj przezylam chwile grozy!!!!!
Zuzu przyciela sobie palce w drzwiach od samochodu!!!!!! tzn. tata jej przycial, nie wiem dokladnie jak to sie stalo bo mnie nie bylo przy tym ,ale strachu najedlismy sie zdrowo!!!! na szczescie nic strasznego sie nie stalo, skorka troche zeszla i chyba nawet sine nie beda zabardzo.
Zuzu przyciela sobie palce w drzwiach od samochodu!!!!!! tzn. tata jej przycial, nie wiem dokladnie jak to sie stalo bo mnie nie bylo przy tym ,ale strachu najedlismy sie zdrowo!!!! na szczescie nic strasznego sie nie stalo, skorka troche zeszla i chyba nawet sine nie beda zabardzo.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kora ojj bidulka
paluszki malenkie ;((( oby szybko paluszeczki sie zagoily :*****
hej Dziewczyny!!!
Mojem Niejadkowi to juz nawet z butla nieodpowiada. wogole nie czuje glodu, a wode bedzie pila ale tylko ze szklaneczki
juz nie wiem co robic
A slyszalyscie , ze lato ma zawitac do irlandii, ponoc czerwiec i lipiec maja byc najcieplejsze od lat
Korra 82 do soboty jest u mnie mama zgadamy sie w nastepnym tyg na spacer
Mojem Niejadkowi to juz nawet z butla nieodpowiada. wogole nie czuje glodu, a wode bedzie pila ale tylko ze szklaneczki
A slyszalyscie , ze lato ma zawitac do irlandii, ponoc czerwiec i lipiec maja byc najcieplejsze od lat
Korra 82 do soboty jest u mnie mama zgadamy sie w nastepnym tyg na spacer
reklama