reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witajcie ja jestem z Newcastle west okolo 50km od Limerick wiec tez nie tak daleko:) Witam wszystkie mamusie oraz przyszle mamusie...pozdrawiam

reklama
Hej :))

Gsiad witamy po przerwie :) niejadka masz ? Tzn nic a nic niechce jesc ? Czy po prostu wybredna jest dzidzia ? A zabkow to i tak ma duzo :) nie martw sie Zebole sypna sie jak grzyby po deszczu :)

Marga hellol :) witamy cieplutko A ncw nie jest daleko a nawet jakby byl to i tak pisz :) kazdy jest milo widziany :)

Vi ojj lila musii znalezc innego kandydata ;:)(

Marga wiatm :)

Gsiad zawsze jestem chetna na wspolny spacerek :) a co do ilosci zabkow to nic sie nie martw, mojej Zuzi pierwszy zab wyszedl dopiero w 13 miesiacu!!! a teraz ma wszystkich dopiero 12 :) a ma juz2 latka, a niejadkiem tez jest czasem musze stawac na glowie zeby cos zjadla ;)

Alex a jaki to piesek????

Dziewczyna wczoraj przezylam chwile grozy!!!!!
Zuzu przyciela sobie palce w drzwiach od samochodu!!!!!! tzn. tata jej przycial, nie wiem dokladnie jak to sie stalo bo mnie nie bylo przy tym ,ale strachu najedlismy sie zdrowo!!!! na szczescie nic strasznego sie nie stalo, skorka troche zeszla i chyba nawet sine nie beda zabardzo.

hej Dziewczyny!!!
Mojem Niejadkowi to juz nawet z butla nieodpowiada. wogole nie czuje glodu, a wode bedzie pila ale tylko ze szklaneczki:) juz nie wiem co robic
A slyszalyscie , ze lato ma zawitac do irlandii, ponoc czerwiec i lipiec maja byc najcieplejsze od lat:)
Korra 82 do soboty jest u mnie mama zgadamy sie w nastepnym tyg na spacer:)

reklama
Czesc dziewczyny :)
Mam nadziej Gsiad ze twoje slowa beda prorocze co do pogody ;))) bo tesknie strasznie za sloncem !!!
A tymczasem wertuje przepisy, tort :) czas zaczac produkowac ;)
milego dnia

Do góry