reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wlasnie obmyslalam strategie podrozy i troszke sie zszokowalam bo troszke mam daleko :) ale coz a tak w ogole na ktora sie ustawiamy na plazy pierwsze pytanko a drugie czy ktoras z was dojezdza metrem na stacje Notrh Greenwich?moglybysmy sie ta spotkac i razem dotrzec na plaze?

kasiula matula nie przejmuj sie bo jak sprawdzilam na tfl polaczenie ode mnie do tej stacji to mi pokazalo pond 40 min. i do tego przesiadki, a tak tego nie lubie z wozkiem na tych schodach :baffled: no ale to nic damy rade :-) mozemy sie umowic na tej stacji bo ja nie mam pojecia jak dojsc na ta plaze??maxin moze znasz jakies szybszy i latwiejszy dojazd od nas do tej plazy :confused: a moze razem pojedziemy, co ty na to?? :sorry2:

no wiec tak ja sie nie pisze na spotkanko przed metrem poniewaz moge sie spoznic choc bede sie starac byc na czas!!!
a co do miejsca to napewno zadna z was sie nie zgubi poniewaz namiot znajduje sie na wprost stacji!!! i jest latwe do zobaczenia!!!-badrdzooo duze!!!!

Witajcie, w końcu mam neta :rofl2:.... do kafejki ciężko mi było wyskoczyć bo Krzysiek robi do późna :-(... Super że w wypali spotkanko, nie mogę się doczekać kiedy Was poznam. A to spotkanko jest 24.08? My dołączymy do Was na stacji bo również nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest, a na którą?
pozdrawiam

:-)24 siepnia 2007 rok godz 12.00:-)
PLAZA O2

Maxin+Natalka
Olis+Olivier
Anulka+Łukasz+Olcia
Olcia+Benji
Kasiula matula + Emi
Evoska + Rocco + Fasolka
Anetka+Pati
Kallusia+Juleczka
Maja+ Martusia
Mamuśka79+?

laski tam jest dosc daleko wiec dlatego napisalam 12 godz ale jak ktos chce inna to piszcie propozycje :-)

ja jestem jak najbardziej za 12 bo my mamy baaaardzo daleko okolo 1:40 bedziemy musialy jechac :tak::dry:ale damy rade :tak:

reklama
hej laski ja moge czekan na was w metrze,po wyjsciu przez bramki,schodami ruchomymi do gory i ta bede czekac.

Na plarzy sa lopatki,wiaderka,rozdaja pilki plarzowe wiec w sumie nie trzeba nic brac z soba.Sa tez lezaki aby mozna bylo usias,wody niestety nie ma,w budynku jest poprostu wysypana gora piachu,zrobiona jak bezludna wyspa,na okolo sa lezaki,teren jest ogrodzony wiec jest bezpiecznie rzadne dziecko nie ucieknie;-)

anteka ja ostatnio jechalam picadellka na Green Park,potem przesiadka na Jubili Line,schodami ruchomyi jedzie sie raz,bo na na Green Parku sa windy na platformy:tak:mozemy sie umowic jak zawsze na Manor ok 11.10;-)bede czekac na was

na inne laseczki poczekamy juz na miejscu w holu metra:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry