Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sorki dziewczyny ja odpadam z jutrzejszej wycieczki, bo troche sie narobilo mi przed weekendem(jedziemy do Walii-szwagier meza tam mieszka) i nie wyrobie sie czasowo ze wszystkim a nic sie mie dalo przesunac na wczesniej. Zycze milej zabawy i do nastepnego:-)
my tez sie wybieramy ale na ktora dotrzemy nie mam pojecia czy moge prosic o wymienienie sie numerami telefonu w razie jak zabladze )
mam numer do Maji wiec jesli nic sie nie zmienilo z Twoim numerem tel to bede dzwonila w razie czego
bez dzwonienia sie znalazlysmy spokojnie ja to zawsze mam jakies lęki;-) dziewczyny prosze o grupowe fotki na meila kasiakubat@interia.eu tylko raz dwa
Hej Dziewczyny!!!
DZIEKI ZA SPOTKANKO!!!!! BYLO SUPERRRRR I JA CHCE WIECEJ I WIECEJ !!!!!!!!!
OK LECE DO PRACKI
BUZIOLE I JAK TO MOWILA MOJA NASTOLATKA CMOK W KROK HAHA
Hejka!Ja tez chce podziekowac za super spodkanko i prosze o zdjecia WSZYSTKIE na ola_benji@tlen.pl
kallusia-milej pracki
pozdrowionka dla wszystkich pa