reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maxin+Natalinka
*Anetka* + Pati
Justyna170979 + Alex
kasiula matula + Emi
i my sie zapiszemy bardzo chcialabym zobaczyc ten lokal :tak:

reklama
dzieki kochane jestescie pzrynajmniej oba mojke baczki sie pobawia wiec na pewno sie piszemy, jeszcze raz dzieki:tak::tak::tak::-)

maxin+Natalinka
*Anetka* + Pati
Justyna170979 + Alex
kasiula matula + Emi
anulka99+Łukasz+Oleńka

ja tez mysle ze warto zarezerowowac stolik zebysmy nie przejechaly sie na darmo i nie stresowaly na miejscu :tak:

M@dziolek fajne to miejsce tylko, ze znalazlam na stronce, ze akurat 26 pazdz. jest tam oraganizowane Halloween Party, w sumie od 5pm ale nie wiadomo czy wczesniej jest otwarte bo pewnie musza wszystko przygotowac???
Hmmm... a kto mieszka ewentualnie kolo Blue Kangaroo i moglby zarezerwowac stoliki, albo dowiedziec czy maja tez w tedy party??? bo mi tez sie ich stronka nie chce otworzyc :no:

Hej kobietki KATARZYNA_S napisala:
"dziewczeta moje kochane....mam przykra wiadomosc:wlasnie probowalam sie dostac na stronke dotyczaca thebluekangaroo i wyczytalam,ze lokal zostal zamkniety.jakby co podaje linka gdzie to mozna przeczytac: Blue Kangaroo London - Restaurant Review and Information , wiec chyba pozostaje szukac innego lokum:sorry::sorry::sorry:
a tatusiow zabieracie zeby za dzieciaczkami biegali,czy maja laby w domu miec?"

eddiecatz też odpada więc trzeba szukac dalej albo przełożyć na inny tydzień.

moje drogie,a moze by tak pomyslec o WACKY WAREHOUSE? w kazdym miejscu prawie jest,milion zabawek dla dzieciakow na rozny wiek,stoliki do kawki i wogole i zawsze polaczone jest z restauracja wiec moze cos takiego znalesc?to tylko propozycja oczywiscie....podaje linka ktorego mezulek wyczarowal dla nas: Wacky Warehouse - home i wystarczy ze sie wpisze kod gdzie ma byc spotkanko....i co Wy na to?polecam:tam jest swietnie!

reklama
JA jestem za jak najbardziej. Byleby bylo sucho, cieplo i zeby nas jak najwiecej dopisało.

Co do mezulka, jakby spotkanko było w piatek to ja mam dylemat, moj M ma teraz tylko piatek wolny a ja bardzo bym sie chciala z wami spotkac no ale z drugiej strony chcialabym ten dzien spedzic z nim, takze jakby ktoras brala mezulka ze soba to dajcie znac, zeby sie chlopy za bardzo nie nudzily :-D:tak:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry