reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powiem Ci szczerze Justyno,ze ja z checia mojego wezme,bo My w sumie staramy sie kazda chwilke razem byc,bo On duzo pracuje i jak przychodzi to ja z kolei padnieta a jak wychodzimy to razem przewaznie,tak wiec byloby fajnie jakby ktoras tez zabrala swego mezczyzne:)ale oczywiscie sie dopasuje.aha!jakby co to dla scislosci:ja sie pisze na spotkanko:))))))

reklama
Mi miejsce jest w sumie obojętne i tak nie wiem gdzie co jest z tego co piszecie wiec na razie jestem na TAK na każdą propozycje a potem obczaje dojazd :tak: co do mezulka to moj odpada praca praca praca:tak:

dziewczyny, dopiszcie mnei z marcelem, chetnei przyjedziemy i chetnei sie z wami spotkamy :D tyle czasu mnei juz nei bylo na zadnym spotkaniu :-(. dajcie znac tylko gdzie i kiedy dokladnei i jestesmy :-)

My z Niunka tez bysmy sie z mila checia z wami gdzies spotkaly najlepiej tam gdzie mozna pobiegac i troche porozrabiac bo w miejscu jednym nie usiedzimy:-):-). Slyszalam ze na hammersmith w polskim kosciolku co sobote sa organizowane spotkania dla dzieci, podobno sa jakies zabawki itp.zawsze jak bedzie ladna pogoda mozemy sie przeniesc do parku na plac zabaw . No ja juz nie wiem ...Najlepiej tak zeby kazdej pasowalo...dziewczyny piszcie cos:-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry