reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
to po spotkaniu :-(, ach jak szybko minęło... Było super, no i malutki troszeczke skorzystał :-D. Te kolorowe piłeczki zrobiły na nim wrażenie :-). Później wkleje pare fotek, znaczy jutro bo teraz to troche rzeczy mam do zrobienia ...
Pozdrawiam

Dziekuje bardzo za spotkanko,super bylo was poznac i wasze slodkie dzieciaczki
teraz bede robila wszystko,zeby sie jakos zorganizowc na nasze nastepne spotkania:tak:
Jeszcze raz bardzo dziekuje:tak::tak::tak:

Ps.w wolnej chwili wkleje fotki:-) a teraz biegne na watek mikolajkowy zeby sie wpisac:-)

Czesc Dziewczyny
Dziekuje bardzo za milo spedzony dzien, bylo super i fajnie poznac mamy i dzieciaczki na zywo, czesciej takie spotkania, dzieciaki wybawione ze hej.
Wielka buzka ;-* dla wszystkich:-):-):-)

ja dopiero teraz diotarlam jescze zachaczylam o Oxfort St:-D

Jak zawsze bylo milo i dzieci super sie wybawily;-)Milo bylo poznac Katarzyne i piekna Weronisie:tak:;-)

dzieki za mile towarzystwo;-)
do nastepnego spotkania;-)

WKLEJAJCIE LASKI FOTKI:tak:

fotki miałam dokleić jutro , niestety nigdzie dzisiaj nie wychodze :-(. Mały po zabawach padł, mam chwile by tu zajrzeć :tak: .
Zaczynam co nieco wklejać :-D

Tutaj troszeczke pobłądziłyśmy :-D, A-Z poszła w ruch :-D

Załączniki

• 20071026_0205.jpg
    20071026_0205.jpg
    114,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 20071026_0207.jpg
    20071026_0207.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 56
Po ciężkich poszukawniach dotarłyśmy, super miejsce dla dzieciaczków

Załączniki

• 20071026_0222.jpg