reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dsc01076babyboomkj7.jpg

dsc01077babyboombg8.jpg

dsc01081babyboompi1.jpg

dsc01084babyboomty9.jpg

zdjecia sa przepiekne poprostu cudne minki usmiechniete , a forumowa parka zrobila na mnie takie wrazenie :-Dhehehe smieszne te dzieciaczki ...ooo Natalcia widze chyba bardzo polubila sowjego kolege bo az chce mu dawac busiaczki ,,,,:-D:-Dpieknie pieknie super zdjecia .:-) szkoda ze ja nie moge sie z wami spotkacc...a mam tak dalekooo:-:)-:)-(ale jak zrobie prawo jazdy to moze kiedys doajeddde:rofl2:

Dziewczyny zdjecia sa czaderskie poprostu!:-)
widac ze wszyscy swietnie sie bwaili:tak:
dzieciaczki slodziasne a wy poprostu sliczne!
Podobaja mi sie bardzo takie miejsca dla dzieci swietnie dziewczyny spedzacie razem czas.
Jeszcze nie wiem z nowych kto jest kto ale z czasem sie polapie.
Ogladam po pare razy zdjecia i az mam lezki w oczach ja tez sie chce z wami zobaczyc UWAGA UWAGA jade do Londka:-p:-p

o widze ze mala modelka mi sie dwa razy wkleila:-D
mam nadzieje ze mnie nie zabijecie mnie za ilosc fotek:no:

mamuski ktore robily zdjecia prosze o przeslanie mi ich na meila dorcia-dorcia7@wp.pl

maxin-na niektorych zdjeciach rzeczywiscie kolory przesadzone:sorry:

mam milion fotek,ale niestety pozniej zmienilam rozdzielczosc w aparacie na wieksza i teraz sa za duze i nie moge ich umiescic:-:)zawstydzona/y:
powysylam Wam na maile,prosze tez o fotosa na mail: kasia.stroinska@vp.pl

Załączniki

• IMG_1359.JPG
    IMG_1359.JPG
    759,3 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_1368.JPG
    IMG_1368.JPG
    684,5 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    650,7 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_1380.JPG
    IMG_1380.JPG
    698,1 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_1366.JPG
    IMG_1366.JPG
    659,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
hej dziewczynki super fotki szkoda ze nie moglo nas byc widac ze bylo fantastycznie
moze namowie meza na wypadzik jutro powiedzice prosze jak dlugo szlyscie od metra holland park i jakie koszty za wstep

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.