reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kasiula,my prawdopodobnie w przyszla niedziele sie tam z M wybierzemy bo na prawde fajne miejsce:)
jesli chodzi o droge od metra to no coz.....nieco zbladzilysmy hehee i szlysmy og godziny:)ale normalnie dotrzesz w 30minut spacerkiem:)))))
wstep 3.5£

reklama
hej,
nie wkleiły mi się 2 fotki do opisu że mamy miały chwilke dla siebie, już wklejam :-D

Kama nie ma sprawy, czasami tak bywa że coś wypadnie nieoczekiwanego ;-):tak:

Maxin opisy niemożliwe, przy jednym się uśmiałam jak Olis tłumaczył Natalce o całusku , bomba :-D. Czekam na foteczki Evoski :tak:.

Dziewczyny ja również czekam na fotki malenka.nimfa@wp.pl
Zdjęcia super, każda ma inne ujęcia :-), także czekam na e-maile :-)

Załączniki

• 20071026_0248.jpg
    20071026_0248.jpg
    110,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 20071026_0249.jpg
    20071026_0249.jpg
    103,9 KB · Wyświetleń: 61
ja juz telefonicznie namowilam meza na jutro na wypad tam gdzie bylyscie :) jak wroci z pracy pokaze mu fotki na pewno bedzie super a wstep 3,5 tyle samo za rodzica i za dziecko ???

Hej wszystkim londynskim mamusiom:-) Dzieki mamo Stokrotki za podrzucenie linku do forum:-) A to wasze ostatnie spotkanie to w Wacky Warehouse??? Mamy taki kolo siebie klika krokow od domu;-)
Ja mieszkam na Perivale/Greenford.

Dziewczyny ja jestem bardzo chetna na spotkanie. Ja dokladnie mieszkam zaraz kolo stacji Perivale i do obu Wacky (i tego za gorka kolo placu zabaw i tego kolo A40 ) mam blisko. A kiedy wam pasuje spotkanko?? I jak cos to idziemy do Wacky Warehouse :tak: poszalec razem z maluszkami???

reklama
chomiczynka,kasiula - fjnie byloby skoczyc do wacky to dzieciaczki sie wyszaleja a my spokajnie kawke wypijemy:)
kasiula - wiesz gdzie dokladnie wacky warehouse jest?

ktos sie przylaczy jeszcze do nas?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.