reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja mogłabym sie spotkać np jutro tylko proszę o bardziej dogłębne info gdzie to jest bo nie kojarzę:baffled:

kasiula to nie tam gdzie ostatnio, podaje ci link do stroni gdzie masz mapke:
Wacky Warehouse - locations
o ten pierwszy chodzi:
Western Avenue,
Greenford,
Middlesex
UB6 8TE
chomiczynka moze byc ten?to ten kolo a40

dziewczyny ja spoko juto moge ale jutro to z M bym przyszla.bo to Jego wolne jest i dzionek z corcia:tak::tak::tak:same to moze w tygodniu,he?:sorry:czy tez byscie szly z facetami?

Oj!nie jutro nie,bo to dla takich maluszkow tylko w tygodniu jest otwarte chyba..:-(Na stronie maja,ze od pon do pt od 9:30 do 15.Placi sie 3£ od dziecka ,nic za mamusie i kawe itp ma sie za darmo.To moze w poniedzialek rano dziewczyny?co Wy na to?np o 10 na stacji PERIVALE bysmy sie spotkaly....czy jakos inaczej Wam pasuje:)))?

czesc
u mnie akurat soboty odpadaja bo lukasz zaczol polskie szkoly i to akurat jest w soboty, moze kiedys w tygodniu z ranca???

ok mi pasuje w poniedzialek o 10 :tak: ja przychodze sama bo mezus pracuje a poniedzialki mam przewaznie i wolne od zuzi wiec pasuje :) mozemy sie spotkac na stacji metra perivale

dam rade, spoko bede a w raziw wu moge zabrac kolezanke ma chlopczyka 15m-cy i wlasnie tez mieszka w poblizu greenford???

reklama
Chomiczynka milo mi,ze dotarlas do nas;-),zapraszamy na watek glowny i o mikolajkach:tak:

Super spotkanka zycze kobietki,ja pracuje w pon wiec niestety odpada i w sumie kawal drogi od nas,ale moze kiedy sie wybiore,dobrze,ze moje dziecko lubi podrozowac:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry