reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my takze dziekujemy dzieczyny za milo spedzony czas bylo super emi tez babci padla od razu po przyjsciu do domku a ja dopiero wrocilam z mojego poniedzialkowego rozdawania gazet:tak:

reklama
widzialam fotki,piekne dziecieczki, jak widze zabawa byla przednia,dzieci swietnie sie bawily,a wy mialyscie czas na pogaduszki;-):-)

zabawa naprawde byla super i dla dzieciaczkow i dla mamusiek;-):tak:jestem zdecydowanie ZA takimi spotkankami i to czesto:-Dmoze 21/11?jak ktos chetny sie znajdzie to spotkamy sie jeszcze raz przed imprezka:tak:;-)

Hej! 21.11 jak cos to jestem chetna. Pytanie gdzie? Hamley's na Regent St. to fajne miejsce tylko tam jest problem z windami, bo sa tylko 2 i non stop zajete, a jak nas bedzie wiecej to przemieszczanie pomiedzy kolejnymi peitrami zejdzie dluzej niz sama zabawa...

I dziewczyny moj email ags202@wp.pl a jesli macie program Hello (https://secure.hello.com/download.php stad mozna sciagnac) to ja jestem tak jak i tu Chomiczynka to jest szybszy sposob na przeslanie fotek tym programem...

kasiula matula biore sie za wysylanie fotek;)

kasiula matula wysle ci po raz drugi wysylajac odrazu katarzynie_s

katarzyna_s bo ja na blog specjalnie zmiejszam, bo inaczej mi stronke rozciagaja...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.