reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ala Oli-Dzieki wielkie zadzwoniłam do tego pierwszego i bardzo sympatyczny Pan powiedział ze on nic nie poradzi bo oni nie mogą przepisywac leków ale podał mi namiary na szpital okulistyczny.Jutro z moim bedziemy szukac .Poszperałm troche w necie i to chyba raczej gradówka wiec pewnie bedą nacinac i czyscic :-(Ale tez dobra wiadomosc w pewnym sensie to jej nie boli:baffled:
Dzieki jeszcze raz

czesc,my dzisiaj w planach,park,z dzieciakami,kolezanka jeszcze,jakis kocyk:tak::-pchatka posprzatana,obiadek tylko zrobic i mozna ruszac w teren:tak:
BEFATKO-i jak tam kochana,byliscie/jedziecie do lekarza?mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy:tak:
ADA-puk puk,jak tam dajesz sobie rade?

a gdzie reszta pan?

dziewczyny alez padnieta jestem,caly dzien biegam za dzieckiem po parku:-Dnie posiedzialam zbyt dlugo moze ze 2 minuty,teraz kolacja i kapiel a potem do lozeczka:tak:takze dobrej nocy zycze:happy2:

Ala Oli - w koncu nie pojechałam do tego szpitala.
To ciulstwo pękło jej w nocy:-):-):-)
Obudziła sie o 4tej z płaczem ja patrze o ona ma całe oczko wymazane tym syfem i troszke krwią.Zaparzyłam czarną herbate i rumianek i przemywałam jej to kilka razy na siłe niestety :-:)sorry2:wiec obie sie umęczyłysmy.Zasnełysmy ok 6tej a jak sie obudziłysmy o 8 to dziec usmiechniety ćwierkał jak skowronek:-):-):-)Opuchlizna zeszła a herbata wyciądneła reszte tego paskudztwa i ma teraz tylko tak lekko zaczerwienioną powieke.Mama mi zmontowała nr.sąsiadki farmaceutki zadzwoniłam i powiedziła zeby jeszcze kilka dni przemywac.Dała takze maść z antybiotykiem (ten lekarz tez mówił o tej maśći)w razie nawrotu ale w sierpniu lece do Pl wiec obie pójdziemy do okulisty i jeszcze babcie zaciągniemy.
Rety dziewczyny ale jestem szczesliwa:-D:cool2::-):-):-)

Dobranoc dziewczynki
Ala Oli -miłej i spokojnej nocki.Mój własnie pojechał do pracy a my znowu same spimy:-(No ale damy rade jak zawsze;-)

no ja dzis spokojny dzionek mialam, nie chcialo mi sie nigdzie wychodzic, jakos padnieta ostatnio jestem:sorry2:jutro na pewno gdzies wyjde bo musze isc do apteki bo mam recepte na minipigulke:-p i jeszcze do lekarza umowic wizyte na przyszly tydzien dla malego i szczepienie zamowic:tak:
oki spadam cos zjesc:blink:

BEFATKO-no to super,ciesze sie ogromnie ze juz ok,juz malenka nie bedzie sie meczyc:tak:a twoj na nocki robi?ale nie jest chyba zle co?spokojnej i milej nocki:happy2::tak:
ADA-a to sama musisz na szczepienia umawiac,nie dostajesz apoitmentu przy porzedniej wizycie?tobie tez milej i spokojnej nocy:tak::happy2:

Ala Oli -ja tez sie ciesze:-):-):-):-)
Ja tez sama musze umawiac córcie na szczepienia i tego pilnowac.
Jakis czas temu odkryłam ze przeoczyłam chyba jakis bilans na 8m-c i nie dostałam żadnego powiadomienia dopiero sama skumałam ale juz było po ptakach.
Teraz wywalczyłam skierowanie do ortopedy miał przyjsc list ale juz 4tyg czekam:baffled::baffled:
Mój pracuje tylko na nocki srednio 4razy na tydzien ale ostatnio ciągnie overy i czasem robi 6pod rząd.:sorry2:
Ogólnie nie jest najgorzej ale czasem mnie to wkurza bo pozytek z chłopa zaden w dzien spi w nocy pracuje:baffled::baffled::baffled:Ale wiem ze sie bardzo dla nas stara i mu nie marudze jestesmy ugadani ze jak ja zaczne pracowac on bedzie szukał czegos innego
Ada-my tez idziemy na szczepienie w srode.Nie lubie ich:dry::sorry2:Mała coraz trudniej je znosi w sensie samo kłócie.Mysle ze wiecej kuma,kiedys szybciej sie uspokajała albo nie płakała wcale a teraz jak ja trzymam to patrzy na mnie z miną ,,mamo dlaczego pozwalasz mnie krzywdzic.Po ostatnim miesiąc temu J. ją uspokajał a na mnie sie obraziła nie chciała do mnie isc i jak na mnie patrzyła to w płacz........masakra:-:)-:)zawstydzona/y:
Oczy mie sie zamykaja gonie spac.Miłej i spokojnej laski

reklama
no wlasnie nie wiem jak to u mojego GP jest i jutro sie pojde dowiedziec, podobno jest tak ze niektorzy informuja a niektorzy nie. Moj GP tydzien temu jak bylam na wizycie to nic mi o szczepieniu nie wspomnial:no:
ciekawe jak moj mlody zniesie wklucie, ostatnio chlapnal sobie w wanience wode do oczka to darl sie jak oparzony:szok::zawstydzona/y:wiec juz sie boje...:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.