Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak na serio,to w aptece są jakieś kropelki do nosa,dla takich maluszków,może będzie jej sie po tym lepiej oddychało 
A pan w currysie mi chciał wmówić że to dobra firma parsknęłam śmiechem i zapytałam czy on widzi jakie pudło mam ze sobą do oddania że to właśnie HP. 

no już chyba załatwiłaś sprawę ostatni raz a porządnie teraz to chyba staniesz sie twarza antyreklamy HP
nasz lapek jest z Toshiby i jakoś działa bez zarzutów,a Ty jakiej firmy tym razem wybrałaś? 
no jak Jamie sie kapie przed snem,to miki tez

Mi chyba po tygodniu list przyslali o te payslipy,odesłałam na drugi dzień i w sumie wszystko trwało dwa tygodnie.A paszport przyszedł w takiej zwykłej,szarej malej kopercie, dobrze ze z reklamami nie wyrzuciłam:-)
bo zgubiła mu sie figurka Goofiego..A drugie hasło,to jak byliśmy w parku i narzekałam ze nikt po psach nie sprząta,to Sammy zaproponował,żebyśmy wyjechali do Singapuru
bo tam,jak stwierdził jak ktoś nie sprząta to go zamykają na 3 dni do wiezienia...