reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej.

Mamcia- juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie troszke "samodzielnA" i bede mogla w spokoju umyc zeby skorzystac z toalety lub umyc podlogi:p
Jak sie miewasz? Jakies dolegliwosci masz?;)

Jusia- ja jestem z Actonu i mam 4,5 msc core. A mam pytanko w twoim niku jest 1991, jestes z rocznika '91? ;)

U nas bez zmian, czekamy na zeby;)
Dzis sie lenilysmy na kocyku na podworku bo zbyt goraco bylo isc do parku.
Maja probuje przekrecac sie z plecow na brzuszek ale nie wie co ma z raczkami robic i sie blokuje i od razu krzyk. Na brzuchu tez nie lubi, ale dzis dalam jej zabawke z lusterkiem i jak widziala swoje odbicie to sie smiala i nie przeszkadzalo jej ze jest na brzuszku;)

Nie mam pomyslow na obiady, a jak u was? Moze ktos cos podsunie ciekawego?? ;)
Kolezanka mnie zainspirowala i jutro robie nalesniki ze szpinakiem i feta;)

reklama
Ja dzis robilam golabki, narobilam sie ale na 2 dni bedzie obiad :tak:. Jutro mam scan i nie wiem jak dzis zasne z tych nerwow :baffled:. Dolegliwosci prawie wcale nie mam od poczatku troche mdlosci i tyle, nie wiem czy z braku czasu poprostu ich nie zauwazam ;-).
Moja 2 dzieciakow tez dzis szalala, zreszta codziennie mam wesolo a jak bedzie 3 :szok:, trzeba bedzie dobry plan dnia ulozyc zeby to wszytko mialo rece i nogi :tak:. Szczerze powiem ze czlowiek jest lapiej zorganizowany z 3 dzieci niz z jednym. Z pierwszym to tez nawet siku chodzilam bo balam sie go zostawic w lozeczku :-D ( juz nie wspomne o kapieli), a teraz to wyglada tak Sam na sam – Demotywatory.pl tylko ta na kibelku powinna miec brzuch wiekszy :-).

Witajcie.

Czy orientuje sie ktos moze, gdzie moge pojsc na basen z moim 4miesieczniakiem? Tzn. gdzie sa takie zajecia dla rodzicow z niemowlaczkami na basenie. Dodam, ze jestem z Greenford/Perivale.

Sa moze jakies chetne mamusie na taki wypad na basen?

Pozdrawiam

Mamcia- golabki, mniammm;) Ja czekam jak moja mama przyjedzie za miesiac to zrobi;)

Jusia-no to tak jak ja;)nawet dzieciaki w podobnym wieku mamy;)

Rosomaki- fajny taki wypad na basen, sama bym poszla I tez szukalam ale nic nie znalazlam;/

U nas ok. Pogoda dzis sliczna byla to caly dzionek na dworze, bo od jutra deszcz;/;/ ehhh
Tak to nudziory mala juz spi;) Ja ogladnelam Na wspolnej, zaraz kapiel kolacyjka I Kuchenne rewolucje;)
Wrzesien- lubie bo wacaja seriale :P

Milego wieczorku;)

magda0109 - o proszę jak ładnie :) Od niedawna mieszkam na Feltham i nie poznałam jeszcze żadnej mamuśki by dzieciątka mogły razem pobyć ,etc. Mój Maksio miał być też Majeczką po błędnym stwierdzeniu lekarza heh :)

Jusia- ja tez nie znam zadnej mamuski.. Nie no w sumie wprowadzila sie niedaleko nas polska para z dzieciaczkiem cos ok roczku chlopczyk bedzie mial. Czasem cos tam sie zagada a nasi chlopcy to sie juz na grilla poumawiali;)
Szkoda ze blizej do siebie nie mamy;)
Ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka no i sie nie pomylilam;)
A kiedy sie dokladnie urodzil??;)

Maja wlasnie cieszy sie w glos przez sen. Ciekawe co jej sie moze snic;)

No jest kawałek drogi niestety.. Maksio zrobił niespodziankę 13/05/13 i postanowił przyjść na świat nieco szybciej niż miał :) Mogę zobaczyć fotkę Twojej Majeczki ?;>

Hej dziewczyny, jak u Was mija dzien?
U nas pada, wczoraj 33st a dzis 18 i deszcz. Bylam po malego w szkole, wlasnie zjedlismy obiadek (dzis spagetti) i czas na troche odpoczynku ;-). Wczoraj bylam na pierwszym scanie, dzidzia rosnie i ma sie dobrze :-) jestem szczesliwa i juz spokojna.
Piszcie co uWas bo watek umiera :-(.

reklama
DSC_0834.jpg Maja ;)

Jusia- pokazuj synusia;) Moja sie urodzila 19-04. A zaczela sie juz rodzic w 31 tyg;/ ale szpital zatrzymal, dostalam sterydy na plucka I tabsy na skurcze. Ja te skurcze czulam jak przy okresie, nawet lzej a KTG wyszly co 2 min;/ I dawali 2tyg max, a urodzila sie 2 dni po terminie;)

Ale pogoda o matko..;/
Dobrze ze po poludniu przestalo padac, to godz w parku zaliczona, bo inaczej moje dziecko szalu dostaje jak nie wyjdzie na dwor.. Tylko wychodze za drzwi od razu spokoj jest;)
Wczoraj robilam te nalesniki ze szpinakiem I serem feta, mniamm pycha;)

Mamcia- ciesze sie ze na scanie ok I ze malenstwo rosnie tak jak trzeba;) a na kiedy masz termin? Starszaki sie ciesza??:)

Nudziorki.. mecz leci.. wiec TV zajete :P

Załączniki

• DSC_0834.jpg
    DSC_0834.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry