Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ja tez w Waszym wieku rodzilam pierwsze dziecko ;-).
az do piatku :-).
. Ale zawsze w weekend mozna sie spotkac na kawce i w tyg czasami ;-). Na szczescie jak urodze to weznie 3 dni urlopu jak bede w szpitalu i posiedzi z maluchami
. Lece teraz sniadanie robic bo dopiero wrocilismy ze szkoly ;-). Pozniej cos naskrobie.....
. Syna karmilam miesiac a corcie jeszcze mniej. Lily to wogole byla taka ze mm mleko to bylo za malo dla niej, musialam jej kupowac mleko dla super glodnych dzieci
. Teraz jak urodze 3 dziecko to tak samo bedzie ciezko bo do szkoly trzeba biegac i ugotowac i posprzatac, nie wiem ile mi sie uda karmic. Najwazniejsze dla mnie to to pierwsze mleczko zeby dziciatako dostalo ;-). W pl doznalam szoku jak poszlam na szczepienie jak mlody skonczyl miesiac i powiedzialam ze nie karmie piersia, to patrzaly na mnie te baby jak na wyrodna matke
. Tutaj jak urodzilam corke to jedyna na sali karmilam piersia. Nic sie nie martw to ze nie karmisz nie oznacza ze jestes zla mama, to tylko glupi stereotyp z polski.
Tak to jest,że gdy dziecko płacze to NA PEWNO jest głodne i o nic więcej mu nie chodzi w przekonaniu pokolenia starszego .. Jednym uchem wpuszczać ,a drugim wypuszczać , chociaż najlepiej to się w ogóle by tego nie słuchało. Bałam się tego ale ku mojemu zdziwieniu nikt się nie wtrąca z rodziny i mamy święty spokój w tej kwestii