reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak Madzia ciesza sie :tak:. Lily caluje brzuszek, a synek zawsze chcial miec jeszcze rodzenstwo :tak:. Synek mi duzo juz moze pomoc i bardzo lubi to robic, jest kochany :-D. Zobaczymy jaka bedzie corcia jak sie malenstwo urodzi, ogolne wkolo pelno maluszkow i je uwielbia a wiec powinno byc dobrze ;-). Termin mam na 11 marca ale bedzie CC to zrobia mi wczesniej, pewnie na poczatku miesiaca ;-).
Sliczna masz dziewczynke :-). Mala pieknosc :tak:.
U nas tez popludniu przestalo padac to przynajmniej nie zmoklysmy z corcia jak szlysmy do szkoly po synka. No ale jesien sie zbliza i trzeba sie przezwyczaic ;-).

reklama
20130815_145409.jpg Maksio :>

Śliczna Twoja córcia !! :) Całe szczęście,że dotrzymała do końca:)31 tydz to jednak faktycznie zbyt szybko ... U nas zaledwie 3 tyg szybciej więc zagrożenia nie było ale niespodzianka jak najbardziej heh :) Pogoda faktycznie tragiczna , miejmy nadzieję,że w weekend poświeci choć troszkę słoneczko :)

Załączniki

• 20130815_145409.jpg
    20130815_145409.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 54
Hej mamusie co tu tak pusto? Sliczne macie malenstwa :tak:. Dzisiaj u nas troche sloneczka a jak u Was?
My narazie zero planow ale cos napewno sie wymysli ;-).
Milej niedzieli dziewczyny :tak:.

Hej;)

Jusia- dziekuje, Twój synalek tez fajniusi;) jakie duze oczka ma;) Lubi lezec na brzuszku? Bo moja szalu dostaje normalnie, daje jej zabawek pelno to chwilke lezy I za chwile juz krzyk;)

Mamcia- faktycznie nam watek umiera, a szkoda..;/ a pokazesz Ty nam swoje dzieciaczki?? ;) U nas wczoraj slonca zeroooooo tylko taka ulewa ze szok.. zreszta dzis nie lepiej;/ leje od rana..

No pogoda tragiczna;/ nawet na spacer nie ma jak isc.. a wczraj mialam takiego mula przez ta pogode ze T chcial jechac gdzies tam to mi sie nawet nie chcialo, az dziwne bo zawsze tylko rzuci propozycje a ja juz gotowa I zwarta :P

Maja dzis tez marudzi, zreszta nie dziwie jej sie, bo mi samej jakos tak dziwnie;/

W sobote bylismy na grillu u niedawno poznanych sasiadów(Polacy) tez maja synka ktory ma juz 14msc, slodziak! a jaki czort :D
Bardzo sympatyczni ludzie, fajnie bo bedzie do kogo na herbatke chodzic;)

Milego dzionka:)))

Szkoda zeby watek umarl :-(, moze ktos dolaczy, mam z londynu napewno jest duzo.
Magda oczywiscie ze moge pokazac moje okruszki :D, zaraz cos poszukam.
U nas tez leje i tylko 13st :-(. A ja bidna musze leciec ponad mile w jedna strone po mlodego do szkoly i jeszcze musze isc z mala, dobrze ze jeszcze jezdzi we wozku folie zaloze i bede leciec. Ale mnie deszcz nie oszczedzi a juz kicham i prycham:sorry2:.
382507_4582149806364_905425284_n.jpgDSCN1822.jpgZobacz załącznik 581726Cala nasza 3 :D

Załączniki

• 382507_4582149806364_905425284_n.jpg
    382507_4582149806364_905425284_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN1822.jpg
    DSCN1822.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 47
Mamcia- jej ale fajniutkie dzieciaki;) Cora ma sliczne oczka I jakie wloski.. kiedy moja Majucha bedzie miala wlosy? Bo narazie mi dziecko lysieje haha jak mamusia.. strasznie mi wlosy wypadaja, garsciami to malo powiedziane..;/
Synus- przystojniacha, wlosy musza byc zrobione, a co! :)
3 dzieciatko, super, uwielbiam ogladac USG.. a czy tam tak dzidzia nozke zadarla ze stópke widac? :)
Nie zazdroszcze marszu w taka pogode..;/ A jakis autobusik nie jezdzi? Kurcze zebys sie nie pochorowala.. zaraz herbatka I kocyk, bo to nie ma zartow.. zwlaszcza teraz jeszcze maluszek ci bedzie kichal w brzuszku :P

Mi by sie zdały zakupy spozywcze.. ale w taka pogode? ehhh.. chyba dzis pizza na tel albo kurczaczki :P Czasem mozna ;)

Zdjęcie troszkę starsze wstawiłam , bąble tak rosną,że teraz wygląda zupełnie inaczej :) A na brzuszku uwielbia leżeć, odkąd nauczył się sam przekręcać z plecków robi to co chwilę , na macie edukacyjnej ma lusterko co jest dla niego największą atrakcją ,gada do niego i śmieje się :)Mamcia10- Twoje pociechy również śliczniusie , a synuś jaki przystojniaczek :-D W taki dzień leniuch wielki , dużymi krokami idzie jesień do nas :( My za tydzień wybieramy się do Polski więc już tylko tym teraz zyjemy :) Miłego popołudnia :)

A co do wypadania włosów- przechodzę to samo ...mam ciemne długie włosy i lądują one dosłownie WSZĘDZIE ;/ Trwa już to jakiś ponad miesiąc i czekam aż się uspokoi bo pomimo,że mam bardzo grube włosy w końcu zostanę łysa :szok:

Dziewczyny nie martwcie sie to ze wlosy wypadaja po ciazy to normalne :tak:. Napewno zauwazylyscie ze podczas ciazy zrobily sie gestsze itd. teraz wracaja do poprzedniej formy ;-).
Mialam szczescie i nie zmoklam az tak strasznie jak szlam do szkoly, deszczyk przelotny ;-), ale za to cholernie zimno 13st. brrrrrr
U nas corka ma oczy i wlosy po tacie, tata jak byl maly mial krecone tylko ciemniejsze, za to syn ma proste wlosy i zielone oczy po mnie a dalej czyty tata :tak:. Tak sie wymieszalismy ;-). Jakos nie potrafie sobie wyobrazic jak bedzie wygladac trzecie dzieciatko ;-). Magda tak na zdjeciu ze scany to nozka tak wystaje :-).

reklama
Jusia- tak dzieci szybkooooo rosnaaa, za szybko;) my bykismy w lipcu w Pl. W pazdzierniku moi rodzice przylatuja a my dopiero po Nowym Roku;// nie pasi mi to troche ale co zrobic;/
Mamcia- to dobrze ze nie zmoklas;) ale masz mixa dzieci:p 3 to bedzie pomieszane rodzenstwo;)) fajny ten scan:p

Moja bzdziunia juz spi;) czas na relaks;) i serialoze czas zaczac;)
Milego wieczoru ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry