reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cofee 100£ na pewno jezeli chodzi o zdjecia 3D lub 4D, czasami sa promocje w granicach 60£

ala_oli nie dziwie sie Tobie, najwazniejsze jest teraz zebyscie znalezli cos dla siebie, trzymam kciuki. W zeszlym roku mniej wiecej o tej porze tez szukalismy mieszkania z moim Tz, wiem co to znaczy powtorka z rozrywki. Przytulanki i usciski przesylam.

reklama
coś ucichł wątek...

gdzie dziewczyny sie podziewacie??:))))

wstawiam zdjecie mojej niuni z ozorkiem:-D:cool2:
i drugie jak śpimy:-D:-p
i trzecie ja po ciąży :happy2::sorry2:

Załączniki

• DSC_0310male..jpg
    DSC_0310male..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0302male..jpg
    DSC_0302male..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 67
Kornelcia super Córeczka !!!!! gratulujemy :)
ala_oli.... Mam nadzieję,że uda(ło) Wam się coś przystępnego i fajnego znależć..3mamy kciuki!!!!!!!!!

czesc dziewczyny.u nas bez zmian nadal szukamy mieszkania,wyjasnilo sie tylko to ze landlord zaplacil zalegla rate i sprawy zadnej nie bedzie,wiec teraz nam sie nie spieszy tak bardzo,ale mimo to i tak chcemy sie wyprowadzic bo nie wiem czy znowu nie bedzie takiej sytuacji...pozatym pogode mamy sliczna,codziennie spacery,parki itp.Oli mi katar zlapal...

Witam.Czytam to forum od dłuższego czasu,wiec i ja postanowiłam dołączyć.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swego grona.Chętnie z Wami popiszę,poznam,posłucham rad,służe swoja pomocą. . .
Jestem w 34 tyg ciąży.Bardzo boję się porodu,ale jednocześnie nie mogę doczekać się już malenstwa.Czy sa tu jakies dziewczyny jeszcze nie rozpakowane??
Pozdrawiam. . .

hej, witam po malej przerwie :)
ala_oli mam nadzieje, ze znajdziecie cos, ale tak jak pisala ktoras z dziewczyn- ja na waszym miejscu zarejestrowalabym sie w cansilu jako bezdomna. w takich sytuacjach, gdzie ludzie zostaja oszukani przez landlorda, sa spore szanse na dostanie mieszkania. a przynajmniej sporej doplaty do wynajmowanego. znajomy mial sie wprowadzic do mieszkania, a sie okazalo ze wlasciciel wynajal komus innemu. on sie dowiedzial o tym w ostatniej chwili, zostal bez dachu nad glowa, dostal mieszkanie zastepcze a w ciagu tygodnia normalne mieszkanie z cansilu. warto powalczyc.

coffee ja znaam tylko ginekologa we wschodnim londynie, ale moge z czystym sumieniem polecic. babka kompetentna, ma bardzo dobry sprzet, ceny tez dobre. za prowadzenie ciazy bierze 100f pierwsza wizyta, 70f kazda nastepna. w tym jest badanie, kamerka sprawdza szyjke (pierwszy raz widzialam taki bajer) i usg- zwykle i 4D. ja jestem bardzo zadowolona. przyjmuje tutaj Zielona Przychodnia - Najwieksza przychodnia lekarska w Londynie i Manchester

nowa_mamo ja jestem nierozpakowana, 12tydz
i widze ze w sumie blisko siebie mieszkamy, ja jestem kolo Mile End :)

u nas po staremu, czuje sie nadal super, jutro mamy usg kolejne, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze dzidzius sie ladnie rozwija. po cichu nawet licze, ze moze uda sie juz plec zobaczyc :p chociaz wiem, ze to raczej wczesnie... no, okaze sie.
trzymajcie kciuki

sumersum fajnie,że mieszkasz niedaleko,no i,że lajtowo przechodzisz ciązę. Ja przez prawie 4 m-ce nie wyłazilam z domu czyt.toalety.Strasznie zle sie czułam. ..
Jesli chodzi o Zieloną przychodnie to również polecam!!! Korzystalam z usług Pani ginekolog-Krystyny na poczatku ciąży.Bardzo miła i konkretna.Sprzet bardzo dobry!!

ja pierwsza ciaze przechodzilam kiepsko, tez caly czas w kibelku i to do samego konca... w dodatku od rana, do wieczora... a teraz jestem mlody Bog normlanie ;)
bylismy na USG, dzidzia zdrowa, ladnie rosnie, machala do nas lapkami :) Marcelek zachwycony, ciagle zdjecia oglada i puka brzuszek, caluje, mowi do dzidziusia itd... mam nadzieje, ze jak sie malenstwo urodzi to sie nie zmieni jego podejscie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.