reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc. co u was?
piekna dzisiaj pogoda, moi chlopcy jada do hyde parku poszalec :-)
ciekawe, co z ta chmura, mam nadzieje, zenei zacznie jeszcze przez kilka dni opadac :baffled:
moze jakiegos dnia zorganizujemy spotkanie? troszke nas jest fajnie byloby sie spotkac :-)

reklama
Hej :-) Moj narzeczony mieszka w londynie a ja z nasza coreczka za miesiac do niego jade juz na stale..BOje sie,ze bede ciagle sama siedziec w domu..tzn z coreczka..Czy znacie jakies ciekawe miejsca,baseny i fajne parki w okolicach Ealing Broadway? Czy ktoras z Was jest moze z okolic Ealingu?

mam pytanie do mam ktore musza uzywac autobusow/metra...a w Londynie to chyba wszystkie musza???

jaki wozek polecacie dla dzidzi 0-6 miesiecy...moje male urodzi sie polowa pazdziernika wiec pierwsze miesiace musi miec gleboki zeby bylo chronine przed zimnem...ale co wtedy z kolami i miejscem w autobusie
macie jakis model godny polecenia lub ktorego sie wystrzec bo w praktyce jest bleeeeeeeeee???????????????????????????

Julita_z dzieki za stronke :-) wlasnie szukamy mieszkania w okolicach Hanwell :tak: ewentualnie Ealing ale tam sa drozsze mieszkania :-( jezeli znasz jakiegos prywatnego landlorda to prosze napisz mi nr bo mamy problem ze znalezieniem mieszkania juz dla naszej trojki a niedlugo lece...
A ile Twoje malenstwo ma?

hej
ile bedroom szukacie? 1 bedroom czy 2?
UK's number one property website for properties for sale and to rent
moja porada przyjechac do meza na pokoj i razem poszukajcie cos dla siebie lub maz z kims niech tu znajdzie sam
bo czesto w oknach sklepow sa prywatne ogloszenia
ja nie raz tez widze ogloszenia u nas ze ktos chce 1 czy 2 bedroom flat wynajac
do jakiej kwoty szukacie
tylko z mieszkaniem w londynie jest kto pierwszy ten lepszy
jak juz cos zobaczysz trzeba od razu dzwonic i sie umawiac, bo zawsze tylko chwile wisza ogoszenia i sa potem nieaktualne
ja mieszkam w Isleworth-miedzy Richmond i Hounslow ...Ealing tez niedaleko mam

Dzieki coffee Stronki pl mamy juz wszytskie przejrzane...tzn codzinnie sprawdzamy czy jest cos nowego..szukamy 1 bedroom w cenie 160-190f/tyg.Ciezko nam znalezc bo nie kazdy akceptuje benefity no i wiele ogloszen jest przez agencje.
Niestety tam gdzie teraz m jest nie mozemy byc w 3 :no:
Mam nadzieje,ze sie uda we wtorek bo m jedzie zobaczyc jedno mieszkanko..ale gdbys widziala cos tam blisko siebie to prosze napisz ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.